Átvizsgálták a parlament épületét, nem találtak bombát

parlament bombariadó

Átvizsgálták a parlament épületét, bombát nem találtak – tájékoztatott Michaela Jurcová, Boris Kollár (Sme rodina) házelnök szóvivője.

„Az épületet megnyitottuk, minden a megszokott rend szerint működik” – mondta Jurcová.

Péntek reggel érkezett bejelentés arról, hogy bomba van a parlament épületében. Ezt követően az épületet lezárták, senkit sem engedtek be, de az épületet nem ürítették ki, és a parlamenti ülés is folytatódott.

Kapcsolódó cikkünk

„Ma 9.19-kor érkezett bejelentés a 112-es segélyhívó vonalra, az ismeretlen telefonáló azt mondta, bomba van a parlament épületében, majd letette a telefont. Azonnal továbbították az információt a Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság műveleti csoportjához” – tájékoztatott Jaroslav Ličák, a Kassai Kerületi Rendőr-főkapitányság munkatársa.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?