ATHMOSS vírusfertőtlenítő légtisztító!

Microwell

vágsellyei MICROWELL Kft.-ben gyorsan reagáltak a világban kialakult, vírussal kapcsolatos helyzetre és a piac megváltozott igényeire. Ing. Kovács Tibor mérnök és cégigazgató vezetésével kifejlesztették a levegőben előforduló vírusoktól, baktériumoktól és egyéb apró patogén részecskéktől való megtisztításra és a levegő fertőtlenítésére szolgáló berendezést, megszerezték a CE tanúsítványt és sikeresen beindították a gyártást.

Hol használható az ATHMOSS vírusfertőtlenítő légtisztító?

Számos alkalmazási módja és előnye létezik. A lakosság teljes körében ajánljuk az ATHMOSS vírusfertőtlenítő légtisztítót minden olyan munkáltatónak, szabadidős társadalmi intézmény üzemeltetőjének, aki törődik a saját, az alkalmazottai, a vásárlói és ügyfelei egészségével. Figyelem, az ATHMOSS nem gyógyít, az ATHMOSS megelőzéssel véd.

Tudna nekünk konkrét példát mondani az ATHMOSS vírusfertőtlenítő légtisztító használatára?

Igen, minden beltéri helyiség, ahol emberek tartózkodnak. A WHO egészségügyi világszervezet szerint a beltéri levegő 5-ször szennyezettebb lehet a kültérivel szemben. A modern ember idejének 90%-át bent tölti! A közös, zárt helyiségben gyakrabban terjednek a vírusok. Az ATHMOSS vírusfertőtlenítő légtisztítók alkalmasak éttermekbe, kávézókba, sörözőkbe, bárokba, bankokba, postákra, iskolákba, idősek intézményeibe, gyermek-érdekkörökbe, kórházakba, vizsgálati helyiségekbe, műtőkbe, intenzív osztályokra, laboratóriumokba, gyógyszertárakba és orvosi rendelőkbe. De ugyanúgy kultúrházakba, esketőtermekbe, hotelekbe, portákra, diszkókba vagy sportcsarnokokba. Továbbá azokba a helyiségekbe, ahol nagyon nagy az emberek forgalma, például repterek, autóbusz- és vasútállomások. Sok van belőlük. Irodák, tárgyalótermek, nyugdíjas otthonok, templomok, üzletek, iskolák, közétkeztetési helyek, élelmiszeripari-, gyógyszerészeti- és ipari termelőhelyek. Speciálisan lehetnek ezek még különféle öltözők, ipari vagy sportlétesítmények, fitneszközpontok, uszodák, wellness központok és aquaparkok. Eszembe jutnak még például szavazóhelyiségek, a parlament, büfék, étkezdék, klubtermek, regionális-, kerületi- és városi tárgyalótermek, kongresszusi termek, sajtótájékoztatók és hasonlók. Tehát mindenhol, ahol több ember találkozik beltéri helyiségben.

Mennyi ideig tart, amíg az ATHMOSS megtisztítja a levegőt?

AZ ATHMOSS akár 5 percnél kevesebb idő alatt is kitisztíthatja a helyiség levegőjét. Ez a szoba térfogatától függ. 5 perc alatt tisztítja meg például egy 50 m3-es helyiség levegőjét, ami egy 16 m2 alapterületű, klasszikusan 2,65 m magas helyiségnek felel meg. Az ATHMOSS ventilátor légárama 600m3/h. Vagyis egy 600 m3 térfogatú termet 60 perc alatt tisztítana meg. A 600 m3, egy 225 m2 alapterületű, klasszikusan 2,65 m magas helyiségnek felel meg.

Biztonságos az ATHMOSS UV-C vírusfertőtlenítő légtisztító használata emberek jelenlétében?

Az UV-C sugárzás csak az ATHMOSS kamrájában van jelen. A germicid sugárzás nem jut át matt, nem átlátszó anyagokon. Az ATHMOSS kamráját úgy tervezték, hogy a beépített belső fényárnyékolók nem eresztik át az UV-C sugárzást sem a bemeneti, sem a kimeneti rácson keresztül. Az ATHMOSS jól átgondolt kialakításának köszönhetően biztonságosan használható emberek jelenlétében is.

Mit árulna még el nekünk az ATHMOSS vírusfertőtlenítő légtisztítóról?

Úgy gondolom, hogy az ATHMOSS vírusfertőtlenítő légtisztító a jövőben minden belső tér részévé válik. A világon folyamatosan új betegségek jelennek meg. Mindenkinek, aki törődik saját és szerettei egészségével azt ajánljuk, szűrje a beltér levegőjét. Ki kell belőle szűrni minden rosszat, ami tönkreteszi, és csak azt a jót kell benne hagyni, ami hasznára válik, ami támogatja és táplálja. Mert a levegő hasonlít az ételre – azok vagyunk, amit eszünk. Én ezt kiegészíteném azzal, hogy azok vagyunk, amit belélegzünk. Naponta kb. 2 kg ételt eszünk meg, de emellett 15 kg, 15 m3 levegőt is „megeszünk”. Ez egy 4x3x1,25 méteres medence térfogata. A belélegzett levegő tisztasága jelentős hatással van egészségünkre. A vírusfertőtlenítő légtisztító kényelmes módja a légtér egészségesebbé tételének, nem igényel életmódváltást és nem korlátoz szabadságunkban. Az Athmoss vírusfertőtlenítő légtisztítóval nem kell az embernek társadalmilag, szociálisan elhatárolódnia, elszigetelődnie. Az Athmoss megvédi Önt, ugyanúgy ahogy az atmoszféra védi Földünket, mely az Athmoss logójában is szerepel.

(Folytatás 2020.11.21.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?