Oroszlánsörény gomba, az idegrendszer őre

Sungomba

2018-ban a védett gombák kerültek az Év Gombája választás középpontjába. A győztes a süngomba lett. Első ránézésre úgy néz ki, mint a sündisznó, nyersen fogyasztva pedig a csirkére emlékeztet. A 2018-ban védett gombának minősített oroszlánsörény gombáról van szó, amit  idegrendszerünk testőrének is neveznek.

A természet ajándéka nemcsak az idegrendszernek, hanem az emésztőrendszernek is.
Ázsiában évszázadok óta gyógyszerként használják, Nyugaton még szinte ismeretlen.
Az eddigi tudományos kutatások alapján az alábbi egészségügyi problémák esetén nyújthat segítséget:

  • javítja a kognitív funkciókat
  • regenerálja az idegrendszert
  • javítja az emésztést
  • enyhíti a reflux tüneteit
  • enyhíti a gyomorhurut, a gyomor- és bélgyulladás tüneteit
  • segít Chron-betegség esetén
  • csökkenti a gyulladást és antioxidánsként hat
  • enyhe ACE-gátlóként is működik, csökkenti a vér koleszterinszintjét

Alkalmazása jelentős terápiás előnyökkel jár a központi és perifériás idegrendszer számos betegsége esetén, ilyen a demencia, a Parkinson-kór, a perifériás neuropátia (cukorbetegség, autoimmun betegségek, illetve gyógyszerek hatására fájdalmassá,  érzéketlenné válik a bőr a végtagokon), izomgörcsök, sclerosis multiplex (SM), agyi érkatasztrófa utáni regeneráció, szorongás, depresszió, nyugtatók és szorongásoldók mellékhatásainak csökkentése.

Az oroszlánsörény vagy süngomba segíthet a szorongás és depresszió kezelésében is, például a változókorú nők esetében.

Mint sok más gombának, az oroszlánsörény gombának is számos egyéb hatása  van:

  • Rák: Egy állatkísérlet kimutatta, hogy az oroszlánsörény gomba kivonata 66-69 százalékkal csökkentette annak esélyét, hogy a vastagbélrák daganatos  sejtjei a tüdőbe jussanak. Kimutatták, hogy a leukémiás sejtek halálát váltja ki.
  • Trombózis: Úgy tűnik, hogy a benne található hericenon B hatékonyan gátolja a vérlemezkék összetapadását
  • Enyhén csökkenti a vérnyomást
  • A zsíranyagcsere szabályozása: az oroszlánsörény gomba micéliuma csökkenti a triglicerid-szintet és javítja a „jó” koleszterin, a HDL szintjét

Önmagában is kitűnő hatása van, de folyékony gombakészítménnyel együtt fogyasztva még jobb eredményeket lehet elérni a  CEMSM készítménnyel. A titok nyitja, hogy a két készítmény felerősíti egymás hatását, s nem utolsósorban az, hogy a CEMSM liposzómás C-vitamint tartalmaz. A liposzómás formula azért egyedülálló, mert biztosítja a hatóanyagok szinte tökéletes felszívódását és hasznosulását. Az összetevők a vékonybélből közvetlenül – és sértetlenül – a vérkeringésbe kerülnek, és teljes hatóanyag-tartalmuk eljutnak a sejtekhez. A liposzómális C-vitamin 95%-a hasznosul, míg a hagyományos C-vitamin tablettának vagy pornak körülbelül csak a 80%-a.

A CEMSM tartalmaz még lenmag-olajat, MSM-et  (szerves kénvegyület, ami különösen népszerű az ízületi gyulladás és a degeneratív ízületi betegségek kezelésére, mivel segíti a kötőszövetek kialakulását és erősíti az ízületeket, az inakat és az ínszalagokat), a mindent javító L-arginin aminosavat és E-vitamint - szintén liposzómás formában.

Jó tudni, hogy a www.digilekaren.sk honlapon forgalmazott Naja Forest-termékek alapanyagai ellenőrzött biogazdaságból származnak, a  Hungária Öko Garancia tanúsítvánnyal rendelkeznek, sem  nehézfémeket, sem mérgező anyagokat nem tartalmaznak.

A Naja Forest egyedülálló termékeit már Dél-Szlovákia  kijelölt gyógyszertáraiban  is megvásárolhatják.

Még több információ: www.digilekaren.sk 

100% elégedettségi garancia

Ingyenes házhoz szállítás!

(x-k)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?