Rihanna új divatmárkát indít

Rihanna

Rihanna új divatmárkát indít a világ egyik legnagyobb luxusipari társaságával, az LVMH-val közösen.

A barbadosi születésű popsztár, teljes nevén Robyn Rihanna Fenty pénteken jelentette be, hogy a Fenty nevű márka első kollekciója idén tavasszal mutatkozik be Párizsban

A kollekciót hétköznapi viseletnek szánt ruhadarabok és kiegészítők, köztük cipők, napszemüvegek és ékszerek alkotják.

Rihanna, akinek a Fenty Beauty és a Savage X Fenty márkák is a nevéhez fűződnek, közleményében rendkívül különleges élménynek nevezte az LVMH-val való közös munkát. Mint fogalmazott: "el sem tudnék képzelni jobb partnert a kreativitás és az üzleti gondolkodás szempontjából, és készen állok rá, hogy a világ megismerje, amit együtt felépítettünk".

Az LVMH márkák tucatjait, a Louis Vuitton táskák mellett például a TAG Heuer karóra-, a Dior parfüm- és a Dom Pérignon pezsgőmárkát egyesíti.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?