FRISS: Megszületett Meghan hercegné és Harry herceg gyermeke

harry meghan
London |

Hétfőn délután megszületett Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke, akiről azt is elárulták, hogy kisfiú.

 

A hercegi pár április elején létrehozott azért egy külön Instagram-oldalt is, ahol követni lehetett azt a néhány információt, amit megosztottak magukról. Az Instagram egyébként már az indulásakor rekordot döntött: mindössze hat óra alatt egymillió rajongót gyűjtött össze - írja az Index. Itt hozták nyilvánosságra a gyermek születését is:

 

A tájékoztatásból kiderült, hogy a gyermek már kora reggel, brit idő szerint fél hat előtt néhány perccel a világra jött.

Harry elmondta a windsori rezidenciájuknál összegyűlt újságíróknak, hogy a gyermek nevén még gondolkodnak, de az újszülött és az édesanyja "remekül van".

Harry és Meghan közös Instagram-oldala beszámolt arról is, hogy a kisfiú 7 font és három uncia, vagyis hozzávetőleg 3260 gramm súllyal született.

Harry és Meghan első gyermeke jelenleg a hetedik helyet foglalja el a brit trónutódlási sorban, nagypapája, vagyis Károly trónörökös, valamint Harry bátyja, Vilmos herceg, Vilmos három gyermeke, illetve saját édesapja, a trónöröklési sorrendben hatodik helyen álló Harry után. Így nem valószínű, hogy valaha az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

Az újszülött a 93 éves II. Erzsébet királynő és 98. évében járó férje, Fülöp edinburghi herceg nyolcadik dédunokája.

Harry herceg természetesen nevetve-meghatódva jelentette be első gyermeke érkezését. Az interjúban elmondta, a gyermekük születése volt élete legcsodálatosabb élménye, és hogy hihetetlen, mire képesek a nők:

BREAKING: Prince Harry makes a statement to the media.

He says: “Meghan and myself had a baby boy this morning.

“It’s been the most amazing experience I could ever imagine.

“How any woman does what they do is beyond comprehension.” #RoyalBaby pic.twitter.com/BFynZAyAbD

— Charlie Proctor (@MonarchyUK) 2019. május 6.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?