La Liga - Két év után kapott ki hazai bajnoki mérkőzésen a Barcelona

Lionel Messi
Barcelona |

A listavezető FC Barcelona óriási meglepetésre 4-3-ra kikapott a vendég Real Betistől a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén.

 

Az első félidőben a sevillai gárda kétgólos előnyre tett szert, pedig a sérülése után ezen a meccsen tért vissza Lionel Messi, aki a 67. percben büntetőből volt eredményes. A vendégek azonban négy perccel később ismét kettővel vezettek, majd hazai részről Arturo Vidal találata és Ivan Rakitic kiállítása következett. A sevillai csapat negyedik góljával bebiztosította a győzelmét, Messi második találata a 94. percben már későn érkezett.

A Barcelona legutóbb 2016. szeptember 10-én szenvedett vereséget bajnoki találkozón a Camp Nouban, akkor a szezon 3. fordulójában az Alavéstől kapott ki 2-1-re.

A Betis 2008 márciusa óta nem tudta legyőzni a La Ligában a katalánokat, míg vendégként a sevillai együttes 1998 májusa óta nem nyert a Barcelona ellen.

 

Érdekes

La Liga, 12. forduló:

Barcelona-Real Betis 3-4 (0-2)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?