VIDEÓ: Legyőzték McGregort, majd elszabadult a káosz

Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov nagyszerű teljesítménnyel legyőzte Conor McGregort, aztán olyat tett, amire semmi szükség nem volt, és aminek még komoly következményei lehetnek.

Az orosz előzetesen azt mondta, hogy kifárasztja és megveri McGregort, és pontosan ez történt. A földön végig dominált Nurmagomedov, a negyedik menetben pedig kopogtatta McGregort.

Ezt követően pedig totálisan bekattant, kiugrott a ketrecből, bunyózni kezdett McGregor egyik csapattársával, közben az ő csapatából valaki megtámadta az írt. Percekig káosz volt, majd előbb McGregort, majd Nurmagomedovot kísérték ki, az orosz a világbajnoki övét sem kapta meg, Dana White joggal tartott attól, hogy ha felteszi az övet a derekára, akkor még nagyobb balhé lesz.

Chaos #ufc299 pic.twitter.com/m2pOSWEIZD

— Vliegende Keeper (@VliegendeKeeper) 2018. október 7.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?