Téli üdülés a Zell am See–Kaprun régióban

<p>A Zell am See&ndash;Kaprun régió nyújtotta üdülési élmények a 3000 méternél is magasabban fekvő Kitzsteinhorn-gleccsertől a befagyott Zelli-tó partjáig terjednek. A különleges adottságokkal rendelkező alpesi vidéken a téli sportok teljes tárházából válogathatunk.</p>

A Zell am See–Kaprun régió nyújtotta üdülési élmények a 3000 méternél is magasabban fekvő Kitzsteinhorn-gleccsertől a befagyott Zelli-tó partjáig terjednek. A különleges adottságokkal rendelkező alpesi vidéken a téli sportok teljes tárházából válogathatunk. A Kitzsteinhorn, Schmittenhöhe és Maiskogel síterepeken 62 különböző sípálya, összesen 138 kilométernyi hosszúságban kínál feledhetetlen élményeket a profiknak és a kezdőknek, valamint az élménysíelőknek és a családoknak egyaránt. Salzburg tartomány egyetlen gleccsersíterepe, a „Kitz” zseniális pályákkal várja a síelés kedvelőit októbertől egészen kora nyárig, emellett magaslati sífutópálya is található itt, valamint a „Gipfelwelt 3000” élményvilág.

 

A sípályán kívül

A Zell am See–Kaprun régióban nemcsak a sípályákon várnak különleges kalandok az üdülővendégekre, Salzburg tartomány élményrégiója sokkal többet kínál a nagyszerű sípályáknál. Szintén két sílécen róják a kilométereket, akik a Kaprun, Bruck, Schüttdorf és Zell am See környékén található sífutópályákat szeretnék felfedezni. A sítúrázók keményen megdolgoznak a lesiklás élményéért és mindeközben olyan területekre is elkalandozhatnak, ahová sílifttel vagy felvonóval nem juthatnának el. Számos nagyszerű sítúraútvonal várja a kezdőket és a haladókat egyaránt a Thumersbachban található Ronachkopf hegyen. Hótalpakkal és téli túrabakanccsal felszerelkezve vághatnak neki a téli táj felfedezésének, akik egy kis változatosságra vágynak a síelés mellett. Aki még nyugodtabb kikapcsolódásra vágyna, az tehet egy könnyed sétát a tóparti sétányon vagy az adventi időszakban ellátogathat a karácsonyi vásárok egyikébe. A szállodák wellnessrészlegei, valamint a Tauern SPA szintén nagyszerű lehetőséget kínálnak a pihentető ellazulásra.

Bővebb információt a linkre kattintva olvashat.

Tekintse meg a képgalériánkat is!

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?