Vágsellye: A városnak egyetlen polgármesterjelöltje lesz

polgármester-választás
Vágsellye |

Vágsellyén egyetlen polgármesterjelölt indul a választásokon, mégpedig a jelenlegi polgármester - Jozef Belický. Koller Erika, a városi hivatal munkatársa elmondta, hogy Belický a következő négy évben is független polgármester lesz.

 

A város lakói a november 10-i önkormányzati választásokon a városi parlament képviselőit is megválasztják. 48-an indulnak a 21 fős városi képviselet posztjaiért. „A választók három választókörzetben szavazhatnak majd, és mindegyikben legfeljebb hét nevet karikázhatnak be. A törvény értelmében 2018. szeptember 18-ig kell összeülnie a városi választási bizottságnak, amely megvizsgálja a leadott jelöltlistákat. Ha a jelölt teljesíti a törvény által megszabott feltételeket, akkor regisztrálják az indulását a választásokon” – magyarázta Koller.

Hozzátette: a város legkésőbb 2018. október 16-án hozza nyilvánosságra a jelöltlistát. „Vágsellye történetében az 1990-es demokratikus választások óta nem fordult még elő, hogy csak egy jelölt induljon a polgármesteri posztért” – állapította meg.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?