Autóval ütközött egy vonat Csallóközaranyosnál

<p>Autóval ütközött a RegioJet társaság vonata Csallóközaranyos és Nemesócsa között, a Komárom - Pozsony szakaszon. Tavaly a kamionos baleset is ugyanennél az átjárónál történt.</p>

Autóval ütközött a RegioJet társaság vonata Csallóközaranyos és Nemesócsa között, a Komárom - Pozsony szakaszon. Tavaly ugyanennél az átjárónál történt egy hasonló baleset.

Egyelőre nem lehet tudni, miért hajtott az autós a vágányokra, miért nem adott elsőbbséget a vonatnak. Ez az a vasúti átjáró, ahol már tavaly volt egy hasonló balesetet, akkor egy kamionnal ütközött a sárga vonat. A vasúti átjárónál nincs sorompó, csak táblával van jelezve.

Az utasok közül senki sem sérült meg, a mentők csak az autó vezetőjét szállították kórházba.

A vonat enyhén rongálódott, nem siklott ki, az utasokat autóbuszokkal szállítják ezen a szakaszon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?