Jól elbújt a szökött fegyenc, mert még mindig keresik

Lipótvár |

<p>Továbbra is keresi a rendőrség és a büntetés-végrehajtás Ľubomír Behant. A 24 éves, rablás miatt elítélt férfi csütörtökön, 8.15-kor szökött meg a lipótvári fegyház külső munkahelyéről.</p>

Behan a fegyintézet lőterének javításán dolgozott. A férfit rablás miatt ítélték el, 8 év 8 hónap, börtönben letöltendő szabadságvesztést szabtak ki rá. Ľubomír Behan 178 cm magas, vékony testalkatú. Egész testén, kezén és lábain is kiterjedt tetoválások láthatók. Haja rövid, piszkosszőke. Szeme kék. Szökése idején a büntetés-végrehajtásban az elítéltek számára rendszeresített munkaruhát viselte.  A rendőrség vizsgálja a lakossági bejelentéseket is, illetve célzottan ellenőriz bizonyos helyszíneket. A szökés miatt igazságszolgáltatási eljárás akadályozásának gyanújával is eljárás indult a férfi ellen.  A szlovákiai fegyintézetek egyébként biztonságosak, tavaly egyetlen szökés sem volt, csupán egyetlen szökési kísérletet regisztráltak. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?