Brazil Nagydíj nemzetközi sajtóvisszhangja

<p>A vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíj nemzetközi sajtóvisszhangja:</p>

Olaszország: La Gazzetta dello Sport:"Elérhetetlen. Rosberg felébredt: most már biztosan ő a második Hamilton mögött. Nico győzelemre váltotta a pole pozíciót, maga mögött tartotta Lewist és egymás után másodszor nyert. De mennyit érnek a sikerek egy olyan vb-n, amely már eldőlt?"    Tuttosport:"A Mercedes nem áll le, a 12. kettős győzelem. Micsoda show a dobogón! Az egyik oldalon a Mercedes, a másikon a többi csapat. De az utóbbi kategóriában a Ferrari jó helyet harcolt ki magának, ahogy azt a tegnapi eredmény is megmutatta." Nagy-Britannia: The Independent:"Ha van olyan futam, amely megmutatta, hogy a Forma-1-ben könnyíteni kellene az előzés lehetőségét, akkor ez az a futam volt."    The Guardian:"Hamilton kétségtelenül mindent megtett, hogy pályafutása során először győzzön Interlagosban, de hiába kérte a csapatát, hogy változtasson a stratégián, hogy jobbak legyenek az esélyei." Spanyolország: El Mundo:"Ha Lewis Hamilton valamit a fejébe vesz, azt addig hajtja, amíg el nem éri. A Brazil Nagydíj megnyeréséről szőtt álma azonban egyelőre nem vált valóra."    El Periódico:"A Mercedes nem hagyta, hogy Lewis Hamilton megelőzze csapattársát, Nico Rosberget. Brazíliai sikerével a német pilóta bebiztosította a második helyét összetettben."    Marca:"Sebastian Vettelnek első ferraris évében nem volt esélye a vb-címre, de Fernando Alonso tavalyi teljesítményét felülmúlta."    As:"A Mercedes minden címet besöpört: világbajnok, ezüstérmes, konstruktőri világbajnok. Brazíliában a Mercedes pilótái kettős győzelmet arattak." 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?