Cristiano Rolando beállította Puskás gólrekordját

<p>242 gól. Összesen ennyi találatig jutott Puskás Ferenc a Real Madrid színeiben. Cristiano Ronaldo kedden lőtte be 242. gólját madridi mezben. A negyedik helyen állnak a Real örökranglistáján.</p>

Puskás Ferenc több mint két évtizedig a Real történetének második legeredményesebb góllövője volt. 1986-ban Carlos Santillana előzte meg, a spanyol 1988-ban 289 góllal akasztotta szögre a focicipőt, 16 találattal volt elmaradva az akkori listavezető Alfredo Di Stéfanótól. Santillanát és Di Stéfanót Raúl előzte meg, ő összesen 323 gólt lőtt a Real színeiben.

Cristiano Ronadlo kedden a Bajnokok Ligájában két góllal járult hozzá a Schalke legyőzéséhez, második találata egyben a 242. Real-gólja volt. Ha a mérkőzések számát is figyelembe vesszük, már régóta CR7 a legeredményesebb Real-gólvágó. A keddi meccset is beleszámítva 236 mérkőzésen lépett pályára, így meccsenkénti gólátlaga szédítő: 1,06. Puskás Real-gólátlaga 0,92, ezzel ő a második legeredményesebb csatár a listán. Összehasonlításként: Raúlnak 741 mérkőzés kellett a 323 gól eléréséhez, Puskás 262 meccsen vágott 242 gólt. 

Nézze meg Cristiano Ronaldo 242. Real-gólját: 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?