Zene határok, szórakozás előítéletek nélkül

Tardoskedd |

<p>A West Music fesztivál szervezői olyan nemzetközi találkozó megszervezését tűzték ki célul, amelyen a fiatalsága szórakozhat, új barátságokat köthet.</p>

A fesztivál egyik szervezője, Mojzes Miklós nagy reményekkel indult neki a munkálatoknak: „Az élő zene és a lovaglás napjainkban egyre nagyobb teret hódít, s mi szeretnénk népszerűsíteni ezt a fajta szórakozást. Szívesen felkeltenénk a fiatalok érdeklődését a rockzene és a blues iránt, szeretnénk lehetővé tenni számukra és az ifjú zenészeknek, az amatőr zenekarok tagjainak, hogy megismerjék a szomszédos országok kultúráját, zenéjét. Mottónk: zene határok, szórakozás előítéletek nélkül. E célból rendezzük meg a West Music Festet. Úgy szeretnénk felhasználni a zene nemzetközi jellegét, ahogy azt már az USA-ban, Európában, Japánban és Dél-Amerikában régóta széles körben alkalmazzák. A fesztivállal nemcsak ahhoz szeretnénk hozzájárulni, hogy a V4 országainak zenészei összeismerkedhessenek, hanem egyúttal az emberek közötti tolerancia gondolatát is népszerűsíteni szeretnénk, korra, nemre, fajra és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül.”

A tardoskeddi West Music Fest egyedülálló lesz a maga nemében: nemzetközileg is elismert, zenés sportfesztivál, sok látogatóval, amely a régió és természetesen a falu jó hírnevének terjesztéséhez is hozzájárul.

A helyszín, a Palomino lovarda területe és környéke szép, kellemes környezetet biztosít a koncerteknek, lovasjátékoknak, versenyeknek, amelyeknek színvonalát a profi szintű hang- és fénytechnika is emeli.

A fesztivál programjáról Sajtos Ferenc tájékoztatott: „Pénteken a szlovákiai MadDox, René Lacko és a Down Town, a História zenekar, valamint a magyarországi Deák Bill Blues Band koncertezik, szombaton a hazai Canned Heat RB, a Phoenix és a Ska-Pra Šupina lép fel, valamint a magyarországi Rockin` Rockcats és a tavaly újjáalakult Dinamit együttes Szűcs Antal Gáborral és Kálmán György énekessel. A program része egy táncsátor is, ahol két napig az ország különböző tájairól összesereglett dj-k szórakoztatják a táncolni vágyó nagyérdeműt. A belépőt mindkét napra a helyszínen is meg lehet vásárolni, a sport- és lovasprogramokra a belépés ingyenes.” (kp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?