Zajlik a Sony Music és a BMG egyesítése

A kiadók összeolvadása után létrejövő óriáscég menedzsmentje bejelentette, hogy az egyesítést 2005. június harmincadikáig be kell fejezni. Az Egyesült Államokban és Európa legtöbb országában az új esztendő már az új cégnév alatt indul. „Reményeink szerint a munka nagy részén az év végére túl leszünk.

A kiadók összeolvadása után létrejövő óriáscég menedzsmentje bejelentette, hogy az egyesítést 2005. június harmincadikáig be kell fejezni. Az Egyesült Államokban és Európa legtöbb országában az új esztendő már az új cégnév alatt indul. „Reményeink szerint a munka nagy részén az év végére túl leszünk. Néhány országban azonban mindez hosszabb időt vesz majd igénybe. Több különböző rendszert kell integrálnunk, ami nem egyszerű feladat. Az már biztos, hogy az Egyesült Államokban New York-ból, a Sony mostani főhadiszállásáról irányítjuk a céget” – nyilatkozta a Sony Music és a BMG egyesülésről Michael Smellie. A tisztségviselő azt is bejelentette, hogy a legsürgősebb feladat megtalálni és kijelölni a vezetőket, hogy utána már csak az integrációs folyamatokat kelljen irányítani. Hamarosan tudatja az új vezetők névsorát valamint az egyes területek közös indulásának dátumát. Meg nem erősített információink szerint Magyarországon is 2005. január elsejével indul a közös kiadó. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?