Visszatérés előtt a Kerozin

Legutóbb egy karácsonyi lemez és videoklip kapcsán hallottunk a népszerű duóról. Pedig azóta sok minden történt! Ugyan a fiúk csendben voltak, de a háttérben lázas munka folyt, dolgoztak az új albumukon.

A Tartály című korong duplalemez formájában kerül a boltokba, egy ajándék DVD-t is csomagolnak mellé, amelyen az összes Kerozin-klip helyet kap.

Az 1998-ban ismertté vált duó időközben kibővült, együttessé kovácsolódott, ezentúl a diszkókban és klubokban is élőben szólal majd meg. Az új felállásban Axel, az ordibátor mellett három tag, két gitáros és egy dobos szerepel. Az idei évtől a megszaporodott produceri munkái miatt a csapat eddigi billentyűse, Mosquito kizárólag a stúdiómunkálatokban vesz részt, a kulisszák mögött segíti majd a társait, fellépésekre nem kíséri el őket. Arra a kérdésre, hogy milyen lesz az új Kerozin-album, Axel a következőket mondta: „Tele lesz! Ezért is választottuk a Tartály címet. Amíg eddig számítógépen írtuk a zenét, most a gépet csak a felvételekhez és a keveréshez használtuk. A próbateremben állítottuk össze a dalokat, majd több zenész bevonásával, több stúdióban készítettük el a felvételeket. A végső hangzásért pedig a Hip Hop Boyz frontemberéből producerré avanzsált Levi T. felel.”

A hanganyag az eddigi legkiforrottabb albumnak ígérkezik, mivel már másfél éve készül. Végre hallható lesz a ricsajos csapattól egy igazi rádióbarát, lassú dal is, a Meghalok érted című. Axel elmesélte, hogy mivel mindig a saját életéből merít ihletet a szövegíráshoz, ezért a dalok megtörtént sztorin alapulnak.

Magyarország egyetlen dance-rock csapata az új albumán a keményebb hangzás javára ötvözte a műfajokat. „De ne ijedjen meg senki! A dalok slágeresebbek lesznek mint valaha. Épp most dolgozunk a Bonnie és Clyde című dalunk új változatán, amely újra aktuálissá válik, mivel hamarosan a mozikba kerül a Magyarországon pár éve hírhedté vált miskolci bűnözőpáros története alapján készült film. Ez lesz az első kislemezdalunk. A maxin több változatban szerepel majd, természetesen a rock- és rádióverziók mellett megtalálható lesz a jól megszokott Kerozinos club mix is” – mondta Axel. (m, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?