Vidáman, egyformában

égre eljött a szabadban való barangolások időszaka. A hétvégeken egyre több időt tölthetünk a természetben. Sokan vidékre vagy hétvégi házukba járnak, mások erdőbe, friss levegőre, a nagyvárosiak legalább az állatkertbe, hiszen a nap első meleg sugarai még a legmegrögzöttebb számítógép-mániásokat is kicsalogatják.

égre eljött a szabadban való barangolások időszaka. A hétvégeken egyre több időt tölthetünk a természetben. Sokan vidékre vagy hétvégi házukba járnak, mások erdőbe, friss levegőre, a nagyvárosiak legalább az állatkertbe, hiszen a nap első meleg sugarai még a legmegrögzöttebb számítógép-mániásokat is kicsalogatják. Ilyen alkalmakkor megengedhetjük magunknak, hogy lezseren, bolondosan, rétegesen öltözködjünk. Nagyon jól mutat, ha stílusban, színben egyforma, vidám, bohókás öltözetben van szülő és gyermek.

A kislány ilyenkor felveheti a kinyúlt ujjú kötött kardigánt, melyet anyukája iskolába restell ráadni, a virágos kötényruhácska alá akár kockás flanellruha, vagy másféle mintás szoknya/ruha is felvehető, hiszen a (lehetőleg) színes harisnyához és a turistacipőhöz ez a módi. A gyerekek számára nagyon kényelmes viselet a kívül-belül hordható, kétféle anyagból varrt kabátka. Használjuk ki, hogy a mai divatban nagyon sok minden megengedett, például az is, ha hosszú ujjú tetejére vesszük a rövid ujjút, vagy ha színes harisnyára húzzuk fel a nyári napokat idéző rövidnadrágot.

Az anyuka is ilyen stílust követ, ha előveszi apu kiszuperált kockás ingét, levágja az ujját, a gallérját is lefejti vagy egyszerűen csak viszszahajtja, csomóban összehúzza a derekán, s mellényként viseli. Ha lehűl az idő, farmermellénnyel, -kabáttal egészíti ki a nadrágos vagy szoknyás együttest, de sportosan-fiatalosan hat az is, ha a vállára dob, vagy a derekára köt egy vastagabb pólót.

Az apuka is igazodik a család vidám színeihez. Piros pamutpólót ölt, s ráveszi színben harmonizáló maradék kockás ingét.

A fejünkre vászon- vagy bársony-sapesz, kendő kerül, a vállunkra hátizsák, és indulhatunk a vidám kalandok felé. Elvégre a hétvége legyen egy kicsit bolondos, különben akár az iskolában, a hivatalban is csücsülhetnénk!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?