Venus: Kezdjük újra!

„Régen volt, elszaladt pár év, félek, hogy elfeledtél rég. Bocsáss meg, mindent megadnék, kezdjük újra, ha akarod még” – énekli Andi az új Venus-dal refrénjében, amely a harmadik nagylemez címadó felvétele, egyben a második kislemezdal róla. Majd úgy folytatja, hogy „éreztem, valami véget ért, de még annyi minden vár”.

„Régen volt, elszaladt pár év, félek, hogy elfeledtél rég. Bocsáss meg, mindent megadnék, kezdjük újra, ha akarod még” – énekli Andi az új Venus-dal refrénjében, amely a harmadik nagylemez címadó felvétele, egyben a második kislemezdal róla. Majd úgy folytatja, hogy „éreztem, valami véget ért, de még annyi minden vár”. Nos, ebben a mondatban minden benne van, a zenekar múltja jelene és jövője.

Bizony, elszaladt két év. 2002 őszén az egykori énekes, Varga Zsuzsa szólókarrierbe kezdett, s ezzel úgy tűnt, hogy véget ér a Venus sikertörténete. A barátság azonban túlélte a szakmai zűröket. Andi, Stofi és Eto továbbra is összejártak, elmentek egy-egy koncertre, meghallgatták kedvenc lemezeiket, majd hónapokkal később előkerültek a hangszerek is. Úgy gondolták, leugranak a régi próbahelyre „örömzenélni”. Hiányzott egy dobos, meghívták hát maguk mellé az egyik régi barátjukat, Picure-t. Hiányzott egy gitáros, meghívták hát maguk mellé egy másik barátjukat, a magyar Queen-klub vezetőjeként ismert Töpit. A közös hobbizenélgetés annyi örömet és felszabadultságot hozott, hogy végül megszületett bennük az újrakezdés gondolata. És ezzel egy új fejezet vette kezdetét. Andi feleslegesen aggódik, amikor azt énekli, hogy elfeledték őket. Ez nem egészen fedi a valóságot! Igaz, a Venus nagylemeze még tavaly októberben megjelent, és továbbra sem szerepel az eladási listák élvonalában, de idő kell ahhoz, hogy a mindent újrakezdő zenekart ismét a szívébe zárja a közönség. A dolog jó úton halad, hiszen az első kislemezdalt, a Mire jó? címűt még a legnagyobb kereskedelmi rádiók is a műsorukra tűzték, és remélhetőleg a Kezdjük újra! folytatja ezt a sikersorozatot. A maxin a felvétel négy változatban hallható. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?