Vágsellyén ma kezdődik a Colourfest 2010

Vágsellye |

<p>Sokféle művészeti ág, különböző kultúrák, dallamok és különös ízek világa vár a Colourfest 2010 látogatóira november 19-én és 20-án a vágsellyei kultúrházban.</p>

A zene, tánc, film és fényképészet fesztiválján rengeteg csemegével kényeztetik a közönséget.

Mészáros Dezső szervezőtől megtudtuk, az idei fesztivál egyik újdonsága a balkán Boban and Marko Markovic Orchestra fellépése, amely Kuszturica Macskajaj című filmje kapcsán lett híres. „Szentpétervárról is várunk egy együttest, és érdekesnek ígérkezik a Hvarna etno zenés, színházi produkciója. Az előcsarnokban a Hare Krisna Kulturális Központ tagjai kapnak helyet, ők jó zenét és vegetáriánus ételeket hoznak magukkal” – egészítette ki az elmondottakat Mészáros Dezső. A rendezvény minden napjára mintegy félezer résztvevőt várnak Vágsellyére. Két színpadon mutatkoznak be a világ több országából és kontinenséről érkező amatőr és profi művészek, a hamisítatlan élő zenét kedvelő közönség nem kis örömére. A Vágsellyei Művelődési Ház esztrádtermében szenegáli, kubai, orosz, szerb, magyar, szlovák szólisták és együttesek fellépései követik egymást. A moziteremben szlovák és francia dokumentumfilmeket vetítenek.

Az előcsarnok egy különleges kiállításnak ad helyet, és beszélgetések színhelye lesz. Rubin Kostov, Az oroszlánváros emberei tárlatával várja a látogatókat. A vendégek tea- és kávéfajták, vegetáriánus ételek sokaságából válogathatnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?