Ünnepi programok a Pátria rádióban

Szilveszter napján a 8 órai hírek után Johann Strauss műveiből készült összeállításunkat hallhatják. A könnyűzene világában történteket eleveníti fel az év legnagyobb slágereivel fűszerezve a Pop-mix 9.05-kor.

Szilveszter napján a 8 órai hírek után Johann Strauss műveiből készült összeállításunkat hallhatják. A könnyűzene világában történteket eleveníti fel az év legnagyobb slágereivel fűszerezve a Pop-mix 9.05-kor. Gyermek- és ifjúsági műsorunk szilveszteri különkiadással jelentkezik: ismét lesz kanditelefon, bakiparádé és sok meglepetés. 10.05-kor Randavúúú Puha Józseffel! 12.10-kor kezdődik a Szilveszter 2001 című zenés szórakoztató összeállítás. Meghallgathatják a Szentpéteren készült nyilvános rádiófelvételt, melyben hazai és külföldi művészek szórakoztatják hallgatóinkat. Egész délután élnek majd a telefonvonalak, várjuk jelentkezésüket a játékba, hiszen sok értékes díj vár gazdára. Az óesztendő utolsó napján is 18 órakor veszünk búcsút.

Újév reggelén ugyancsak 8 órakor indul adásunk. A hírek, a műsorajánlat után 8.20-kor Kacsóh Pongrác János vitéz című daljátékából hangzanak el részletek. A 9 órakor kezdődő ökumenikus egyházi műsorban Bándy György evangélikus és Nagy András katolikus lelkiatya hirdet igét. 9.40-kor Bach Karácsonyi oratóriumából hallhatnak részleteket. A 10 órai hírek után a Pop-mix szilveszteri kiadásának ismétlését sugározzuk. Milyen lesz 2002, a választási időszak utolsó éve? Sikerül-e a kormánynak teljesítenie a kormányprogramban tett ígéreteit? Mit várhatnak az egyes ágazatok? Számíthat-e az állampolgár könynyebb, gazdagabb évre, mint az eddigiek? Közelebb kerülünk-e az EU-csatlakozáshoz, és ha igen, versenyképes lesz-e Szlovákia? 11 órától Sándor Renáta ezekre a kérdésekre keresi a választ vendégeivel: Öllős László politológussal, Schill István mérnökkel, a statisztikai hivatal alelnökével, valamint Kovács László tanárral és Dráfi Mátyás színművésszel. 12.10-kor nótacsokor, ezt 13 órakor az államfő újévi beszéde követi. Ezután ünnepi hangversenyt közvetítünk. 14.05-kor összefoglalót hallanak az elmúlt esztendő jeles sporteseményeiről. Ezután a Benkó Dixieland Band muzsikál. 15.30-kor megismételjük Az évszázad viharában című műsort, melyben a 93 éves Both Klára néni vall életéről. A Tiszai Nagy Menyhért református lelkésszel, festőművésszel készült beszélgetést a hírek után, 16.05-kor sugározzuk. 16.25-kor régi újévi énekeket, verseket, szokásokat elevenítenek fel a szesztaiak és a tardoskeddiek. 16.55-kor a Köszöntő különkiadása jelentkezik, majd hírösszefoglalóval zárul adásunk 18 órakor.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?