Újra magyar VIVA COMET

Június tizenhatodikán ötödik alkalommal rendezi meg a magyar VIVA Televízió a VIVA COMET-díjátadót. Az eddigiektől eltérően nem egy, hanem öt kategóriában jutalmazzák a popszakma kiválóságait.

A legjobb videoklip mellett A legjobb női illetve férfi előadó, A legjobb együttes és A legjobb lemezlovas címért versengenek majd a zenészek. A jelöltek névsorát május másodikáig homály fedi, bár néhány név már kiszivárgott. A zsűri összetétele azonban ismert – S. Hegyi Lucia, Árpa Attila, Buza Sándor, Kentaur és Kolosi Péter választotta ki a jelölteket.

Az origo (internetes hírportál) információi szerint megismétlődik a Megasztár tavalyi döntőjének utolsó fordulója, amikor is Oláh Ibolya és Tóth Veronika csaptak össze, ugyanis mindketten jelölést kaptak A legjobb női előadó kategóriában. Az énekesnőknek persze nemcsak egymással, hanem a másik három jelölttel is meg kell küzdeniük, de az ő kilétük egyelőre ismeretlen. Az origo úgy tudja, hogy a jelöltek között egy másik említésre méltó párosítás is van. A legjobb férfi előadó címért Dopeman és Majka is versenybe száll, s köztudott, hogy az egykori barátok már jó ideje haragban állnak egymással. Dopeman 2002 őszén beköltözött a ValóVilág villájába, ahol öszszebarátkozott az ózdi fiatalemberrel, és a barátságot mindkét fél számára előnyös együttműködés követte: a közös koncertek Majka népszerűségének köszönhetően sok nézőt vonzottak, cserébe rengeteg segítséget kapott Dopemantől az első lemezének készítésekor. Nem sokkal később azonban Majka a saját útját kezdte járni, így elkerülhetetlenné vált a szakítás.

A jelöltek névsorát a VIVA május másodikán hozza nyilvánosságra, és ekkor derül ki azt is, hogy ki vezeti majd a díjátadót. A jelöltek közül a nézők döntik el, hogy kik lesznek a győztesek – sms-ben lehet szavazni a kedvencekre. Az eredményhirdetés egy hatalmas gála keretében – akárcsak 2004-ben – a Magyar Vasúttörténeti Parkban lesz. (origo, péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?