Újra amatőr pop-rock fesztivál Győrött

Győr. 2001. november 24-én ötödik alkalommal rendezik meg a Balázs Béla Általános Művelődési Központban a már hagyományosnak mondható pop- és rockfesztivált. A szervezők ezúttal is várják a szlovákiai magyar amatőr énekesek és zenekarok jelentkezését.

Győr. 2001. november 24-én ötödik alkalommal rendezik meg a Balázs Béla Általános Művelődési Központban a már hagyományosnak mondható pop- és rockfesztivált. A szervezők ezúttal is várják a szlovákiai magyar amatőr énekesek és zenekarok jelentkezését. A nevezés módja és tarifája nem változott: jelentkezni tetszés szerinti hanghordozón bárkinek, bármilyen műfajban lehet, kitétel csupán a felvétel értékelhető minősége, továbbá a hossza (nem haladhatja meg az 5 percet). A rendezvényre – előzsűrizés alapján – a legjobb húsz előadó kap meghívást. Beküldési határidő: 2001. október 31. A fesztiválon való részvétel díja 1000 Ft/fő. A felvételeket a következő címre várják: Balázs Béla Általános Művelődési Központ, Pop- és Rockfesztivál, 9024 Győr, Ikva u. 70. Tel.: 0036/96429-033, 15-ös mellék, vagy 0036/203133-555. E-mail: balazsbela@vianovo.hu. (lager)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?