TV2: régi és új sorozatok az őszi műsorstruktúrában

Budapest |

<p>A TV2 izgalmas, újdonságokkal teli őszi műsorstruktúrát alakított ki, amely a már jól bevált három fő pillérre épít: a régi, már bizonyított sikerműsorokra, az új produkciókra és a népszerű információs műsorokra - olvasható a kereskedelmi csatorna MTI-hez eljuttatott szerdai közleményében.</p>

Augusztus 16-án új részekkel tér vissza a képernyőre a Jóban Rosszban sorozat új évadja; az NCIS és a Gyilkos számok című krimisorozatok is újabb epizódokkal jelentkeznek. Ezek mellett a Dr. House és a Született feleségek című sorozat új részei is láthatók lesznek a TV2 műsorán - írja a közlemény.

A nyár végétől a csatorna két új sorozatával is megismerkedhetnek a nézők: hétköznap délután a Marina című mexikói szappanoperát, szombatonként pedig a Royal Pains vígjátéksorozatot tűzi műsorára a TV2.

A televízió nagyjátékfilmekkel is készül: A Da Vinci-kód, a Miami Vice, a Távkapcs, a Szakíts, ha bírsz és a Holiday című mozisikerek mellett a következő hónapokban látható lesz a Nicsak, ki beszél? trilógia és a Karate Kid című filmek is, de képernyőre kerül többek között az Árnyékember, a Tökéletes védelem, a Nincs alku és Az ember gyermeke című akciómozi is.

A csatorna Hajdú B. István és Méhes Gábor sportkommentátorok közreműködésével augusztus közepétől a keddi napokon közvetíti a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is.

A szórakoztató műsorok közül folytatódik a Megasztár 5. A sok ezer jelentkező közül a zsűri - Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor, Mester Tamás és Presser Gábor - választja ki azokat, akik élőben is bizonyíthatják előadói tehetségüket. Magyarország első számú tehetségkutató műsorának élő adásait a TV2 nyerőpárosa, Liptai Claudia és Till Attila vezeti - írja a közlemény.

A TV2 információs műsorai, a Mokka, a Tények, az Aktív, a Napló és a Magellán változatlan műsorvezetőkkel és időpontban jelentkeznek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?