Sztárok és amerikai elnökök búcsúztatták David Lettermant

New York |

<p>Hollywoodi sztárok és amerikai elnökök is csatlakoztak David Letterman, a Late Show népszerű tévéműsor házigazdájának búcsúztatásához szerdán este.</p>

A befejező adásban számos híres interjút felidéztek, amelyet Letterman készített a nyolcvanas évek óta, mikor feltűnt az NBC csatorna reggeli műsorában. A program bevezetőjében Gerard Ford elnök Watergate-botránnyal kapcsolatos egykori nyilatkozatából kiollózták a híres mondatot: "Véget ért hosszú nemzeti rémálmunk". George H. Bush, George W. Bush, Bill Clinton és végül Barack Obama is szó szerint megismételték e kijelentést, Obama pedig azt is hozzátette: "Letterman nyugalomba vonul".

A pályáját időjárás-jelentéssel kezdő, és később 33 éven át az NBC és a CBS televízió esti műsorait vezető Letterman búcsúztatásban Steve Martintól Tina Feyen át Bill Murrayig számos hollywoodi híresség részt vett. Örül annak, hogy "a show-ját egy másik fehér fickónak adta át" - üzente Chris Rock a korábbi házigazdának, arra utalva, hogy a műsort szeptember óta Stephen Colbert vette át.

A 68 esztendős csípős nyelvéről és szarkazmusáról ismert Letterman elmondta, hogy az elmúlt évtizedek során több mint 6000 műsort készített a késő esti műsorsávban. A több mint egyórás program végén Letterman köszönetet mondott és jó éjszakát kívánt a nézőknek, majd kedvenc zenekarának adta át a helyet a kamerák előtt: a Foo Fighters az Everlong című számot adta elő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?