Szlovákiai Magyar Dal Napja - Szavazz, hogy ki lépjen fel!

<p>A Gombaszögi Nyári Tábor utolsó napja idén a felvidéki zenekaroké lesz. Hogy ki lépjen fel, most a közönség döntheti el! A győztest a rádió&nbsp;és a tévé is a műsorára tűzi.</p>

A Gombaszögi Nyári Tábor hazai akkordokkal fog zárulni az idén: július 20-án, vasárnap a felvidéki magyar zenekarok vehetik birtokukba a fesztivál nagyszínpadát Krasznahorkán. Összesen huszonhét együttes jelentkezett Felvidék minden tájáról. A zenekarokat szakmai zsűri is értékeli, a közönség kedvencei viszont közvetlenül felkerülhetnek a Szlovákiai Magyar Dal Napjának műsorára.

A tét nem kevés: Az együttesek a Gombaszögi Nyári Tábor fesztiváli nagyszínpadán játszhatnak, a nagyoknak kijáró felszerelést és technikát használhatják, háttérben egy élőképes LED panellel. A koncertről élő felvétel készül, így a győztes zenekar számát műsorára tűzi a Pátria Rádió és a Szlovák Televízió magyar adása is.

Szavazni június 22-ig lehet a Gombaszögi Nyári Tábor facebook-oldalán (facebook.com/gombaszog). A közönség és a zsűri által kiválasztott zenekarok így olyan nagy nevek közt szerepelhetnek, mint a Tankcsapda, Punnany Massif, Intim Torna Illegál és a Jóvilágvan. További információk a tábor facebook-oldalán és honlapján (gombaszog.sk) találhatóak.

Az Új Szó a Szlovákiai Magyar Dal Napja kiemelt partnere. 

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"150152","attributes":{"alt":"","author":"","class":"media-image","height":"318","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]]

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?