Szimfonik Live 3.0

ELŐZETESSzeptember 7-én tartják Magyarországon a Közmédia napját, amelynek záró rendezvénye a Szimfonik Live 3.0 koncert lesz a budapesti Millenárison.„A zenetörténet meghatározó magyar és külföldi slágerei hangzanak el a hetvenes évektől napjainkig szimfonikus zenekari kísérettel” – mondta a sajtót

ELŐZETES

Szeptember 7-én tartják Magyarországon a Közmédia napját, amelynek záró rendezvénye a Szimfonik Live 3.0 koncert lesz a budapesti Millenárison.

„A zenetörténet meghatározó magyar és külföldi slágerei hangzanak el a hetvenes évektől napjainkig szimfonikus zenekari kísérettel” – mondta a sajtótájékoztatón Lencsó Rita, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtófőnöke. Milkovics Mátyás, a Szimfonik Live 3.0 zenei szakértője, a Neo zenekar frontembere is beszélt. „Az idei koncert újdonsága, hogy nem együtteseket, hanem előadókat kértünk fel. Olyan zeneszámokat válogattunk, amelyek közel állnak a Petőfi Rádió szellemiségéhez. A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara mellett a közrádió kórusai is fellépnek. A koncerten a fiatalabb nemzedék képviselői mellett idősebb előadók is szerepelnek. A dalok nemcsak a szimfonikus hangszerelésnek köszönhetően kapnak új színezetet, hanem a többségét újraértelmezték előadásmódban és tempóban is” – mondta.

Fellép többek közt Fábián Juli, Alba Hyseni, Judie Jay, Kovács Kati, Németh Juci, Radics Gigi, Sena Dagadu, Szirtes Edina Mókus, Baricz Gergő, Beck Zoltán (30Y), Dorogi Péter (Intim Torna Illegál), Fehér Balázs (The Carbonfools), Kristóf Norbert, Likó Marcell (Vad Fruttik), Lovasi András (Kiscsillag), Mező Misi (Magna Cum Laude), Szűcs Krisztián (Heaven Street Seven), Vitáris Iván (Ivan & the Parazol) és Zorán.

Zorán a Quimby (Ajjajjaj), Lovasi András Chris Isaak (Blue Hotel), Mező Misi Bódi László Cipő (Kék és narancssárga), Kristóf Norbert Lana Del Rey (Video Games), Radics Gigi DJ Fresh és Rita Ora (Hot Right Now) slágerét önti új formába. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?