Szakmai találkozó verséneklő együtteseknek

Udvard |

<p>November 30-án és december 1-jén rendezik meg a verséneklő együttesek szakmai fórumát az udvardi kultúrházban.&nbsp;</p>

 

A közönségnek a péntek esti gálán mutatkoznak be a találkozó résztvevői. A Csemadok Érsekújvári Területi Választmánya az egész országból várja a muzsikusokat és énekeseket. A szakmai találkozó célja elsősorban a szlovákiai magyar verséneklők eszmecseréje, egymás megismerése és szakmai segítése. Lehetőséget teremtenek az együttesek bemutatkozására, szakmai fejlődésükre. Kovács Tamás, a területi választmány irodavezetője elmondta, a rendezvényre elfogadta a meghívást a dunaszerdahelyi Aranymetszés, a rimaszombati Etna zenekar, a tizenöt éve működő kürti Hajnalvándor együttes és a győri Hangraforgó, ott lesznek a losonci Kelemenék verséneklő együttes tagjai is, akiket a magyarországi, cseh és erdélyi közönség már jól ismer. A rendezvényre várják a zenekedvelő fiatalokat, amatőr zenészeket, zenetanárokat. A szakmai találkozóra meghívót kapott mindenki, aki a Csemadok fesztiváljain, versenyein már bemutatkozott. A szervezők célja, hogy jó kapcsolat alakuljon ki az azonos műfajt művelők között, és hogy megkedveltessék az énekelt verseket. November 30-án délelőtt koncerteket rendeznek a diákoknak, 18 órakor a nagyközönség részére tartanak gálaműsort. December 1-jén 9 órakor kezdődik a szakmai fórum, a továbbképzés, amelyet tapasztalatcsere követ.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?