Shakira: a UNICEF nagykövete

Az énekesnő az ENSZ gyermekek megsegítését végző szervezetének, a UNICEF-nek a jótékonysági nagykövete lett. Ilyen minőségben Shakira a legfiatalabb, valamint az első kolumbiai. Olyan nevek mellé iratkozott fel, mint Audrey Hepburn, Harry Belafonte, Sir Roger Moore, Vanessa Redgrave, Jessica Lange és Mia Farrow.

Az énekesnő az ENSZ gyermekek megsegítését végző szervezetének, a UNICEF-nek a jótékonysági nagykövete lett. Ilyen minőségben Shakira a legfiatalabb, valamint az első kolumbiai. Olyan nevek mellé iratkozott fel, mint Audrey Hepburn, Harry Belafonte, Sir Roger Moore, Vanessa Redgrave, Jessica Lange és Mia Farrow. Shakira elmondta: „A UNICEF óriási munkát végzett szülőhazámban, és első kézből tapasztalhattam meg, hogy ez milyen változásokkal jár. Jó érzés, hogy én is csatlakozhattam a világhírességek táborához, akik az szervezet munkáját segítik, és ezzel személyesen is hozzájárulhatok a gyermekek jobb életéhez, szebb jövőjéhez.” Az énekesnő a következő időszakban bejárja a világot, a népszerűségét használva fel arra, hogy felhívja a figyelmet a gyermekek rossz életkörülményeire a fejlődő országokban. Jelenleg mintegy száz jótékonysági nagykövet működik szerte a világban, akiket a különböző ENSZ-szervezetek választottak ki. Hasonló munkakörben tevékenykedik Angelina Jolie, aki a világszervezet Menekültügyi Főbiztosságát képviseli 2001 óta. (d,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?