Saját magát fogja játszani Nicolas Cage

rr

Jövő márciusban kerül a mozikba Nicolas Cage The Unbearable Weight of Massive Talent (A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya) című új filmje, amelyben saját magát játssza.

Jövő márciusban kerül a mozikba Nicolas Cage The Unbearable Weight of Massive Talent (A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya) című új filmje, amelyben saját magát játssza.

A történet szerint Cage éppen szerepet kap egy Quentin Tarantino-filmben, ám ezzel egy időben kamasz lányával feszültté vált kapcsolatát kell valahogy rendeznie. Közben folyamatosan önmaga '90-es évekbeli másával beszélget, aki azért kritizálja, mert az utóbbi időben túl sok béna filmben szerepelt, és már nem is igazi szupersztár, mint korábban. Komoly adósságai vannak, és hogy törleszteni tudja, fellép egy mexikói milliárdos születésnapi partiján, aki nagy rajongójaként egymillió dollárt kínál neki. A CIA azonban arról tájékoztatja, hogy a milliárdos valójában egy drogbáró, aki elraboltatta egy mexikói elnökjelölt lányát. Cage-nek végül nincs más választása, mint hogy együttműködjön az amerikai kormánnyal, hogy kimásszon a csávából.
A forgatókönyvet Tom Gormican és Kevin Etten írta, és a rendezői székben is Gormican ül majd, akinek ez lesz a második rendezése a 2014-es Csajkeverők című vígjáték után. Az 56 éves, Oscar-díjas sztár saját Saturn Films nevű produkciós cégén keresztül egyik producere is lesz a filmnek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?