Russell Crowe dalra fakad Sanremóban

dd

Russell Crowe Oscar-díjas filmsztár is fellép Olaszország leghíresebb zenei fesztiválján, amelyet februárban rendeznek. 

Régóta köztudott, hogy Russell Crowe imádja a rockzenét és rendkívül kifinomult az ízlése, például rendszeresen ajánlja rajongói figyelmébe a szintén ausztrál Tame Impala zenekart. A filmsztár 2009-ben, egyik barátja londoni mulatójában énekelt először közönség előtt, és az ottani sikeren felbuzdulva később gyors egymásutánban három zenekart is alapított. Közülük a jelenlegi, Indoor Garden Party nevű csapat lett a legsikeresebb, akikkel 2017-ben egy albumot is kiadott. Korábbi zenekarában még aktívabb volt, tíz év leforgása alatt három blues-rock lemeze jelent meg saját dalokkal.

A francia határ közelében fekvő Sanremóba Crowe egy ausztráliai forgatásról érkezik, egy nappal azután, hogy elcsattan az utolsó csapó. Február 8-án énekel majd vendégként a fesztiválon, amelyet az olasz közszolgálati televízió élőben közvetít.

Ez az 1951 óta létező, legendás dalfesztivál (Festival della canzone italiana) sok olasz sztárelőadónak jelentett ugródeszkát az évtizedek során. az ott elhangzó dalok gyakran nemzetközi slágerek lettek, a csúcsidőszakban tízmillióan nézték, a győztes pedig képviselheti az országot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Legutóbb a Måneskin zenekar pályafutása rajtolt el Sanremóban, ők mára már világsztárok.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?