RÖVIDEN

Az alkimistából film készül
Los Angeles. A Mátrix filmek főhőse, Laurence Fishburne amerikai színes bőrű sztár rendezi és játssza Az alkimista című filmet, amely Paulo Coelho világhírű brazil író azonos című könyve alapján készül.

Az alkimistából film készül

Los Angeles. A Mátrix filmek főhőse, Laurence Fishburne amerikai színes bőrű sztár rendezi és játssza Az alkimista című filmet, amely Paulo Coelho világhírű brazil író azonos című könyve alapján készül. Fishburne, a 44 éves filmcsillag 2006 elején kezdi forgatni a világ legolvasottabb brazil írójának fő művéből készülő alkotást, mégpedig a Közel-Keleten, Jordánia és Dubaj körzetében. Az alkimistát a világ 56 nyelvére fordították le és több tízmillió példányban nyomtatták ki. A fekete sztár játssza a főszerepet is, a pásztorfiút, aki álmot látva kincskeresésre indul Afrika északi, sivatagos részén. Sok különös figurával találkozik, de a legemlékezetesebb számára az alkimista, aki azt tanácsolja neki, hogy mindig a szívére hallgasson. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?