Rajt-cél győzelem dupla albummal

Az amerikai Billboard magazin dallistájának élvonalában nincs változás, az élmezőnyt továbbra is olyan előadók uralják, akiknek neve nálunk ismeretlenül cseng.
A nagylemez-eladási összesítés első két helyén viszont ismét újdonságok szerepelnek.

Az amerikai Billboard magazin dallistájának élvonalában nincs változás, az élmezőnyt továbbra is olyan előadók uralják, akiknek neve nálunk ismeretlenül cseng.

A nagylemez-eladási összesítés első két helyén viszont ismét újdonságok szerepelnek. Már a hét közepén kiadott előzetes becslések előtt sejteni lehetett, hogy Nelly dupla albumából fogy el a legtöbb, ezért nem okoztak különösebb meglepetést az ideiglenes adatok. A szakértők úgy gondolták, hogy a korongok akár átléphetik egyenként a 400 ezres eladást is, végül összesen 740 ezer példányszámban keltek el. A Suit címűre a rapper nyugisabb, míg a Sweatre a táncolható szerzeményei kerültek fel. A jövő héten valószínűleg már nem Nelly vezeti a listát, hanem a Green Day az American Idiot című albummal, amelynek címadó dala – akárcsak az anyag néhány további felvétele – az Egyesült Államok elnöke ellen irányul. A punkrockerek az előző lemezeikkel nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, ám most végre sikerült egy olyan hangzással előrukkolniuk, amelyről már az előrendelések alapján tudni lehet, hogy elnyeri a közönség tetszését.

Nagy siker Ray Charles utolsó lemeze, a Genius Loves Company, amelyen olyan sztárokkal énekel együtt, mint Norah Jones, Diana Krall, Bonnie Raitt, Elton John vagy Van Morrison. A korong szenzációja, hogy a soullegendához a Sinner’s Prayer című dalban csatlakozott a blues királya, B.B. King is. Charles több mint két éven keresztül készítette az anyagot, és nem sokkal június tizedikén bekövetkezett halála előtt fejezte be. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?