Princess-uralom ötödik hete

Amióta Magyarországon is levitték az arany- és platinalemezt jelentő eladási példányszámot, azóta nem ritkaság, hogy egy-egy korong már a megjelenés hetében bearanyozódik.

Amióta Magyarországon is levitték az arany- és platinalemezt jelentő eladási példányszámot, azóta nem ritkaság, hogy egy-egy korong már a megjelenés hetében bearanyozódik. De ez így természetes, a magyar piac ezzel a lépéssel csak igazodott a nemzetköziekhez, az utóbbi időben Európában Magyarországon lehetett a legnehezebben aranylemezhez jutni.

Az eladási lista élén nincs változás, ötödik hete a Princess-lányok második albuma, a Hegedűvarázs a legkelendőbb kiadvány. Meglepetésre a legjobb újdonság a hatodik helyen debütáló Majka Papa lemeze, Az ózdi hős. Az albumot a rap sikergyáros, Dopeman vezette LaMafia Familia fémjelzi, Dopeman, KicsiDop és Tyson hathatós közreműködésével. A másik meglepetés negatív, sokan azzal számoltak, hogy az új Ámokfutók-lemez, a Soha véget nem ér című vet véget a Princess tündöklésének, ehhez képest az album csak a tizenötödik helyre érkezett meg. Kozso lemezén tizenöt vadonatúj dal hallható, amelyből tizennégyet ő maga írt, a maradék egy nótát pedig a világhírű Francis Lepont és Max Martin szerzőpáros jegyzi. A magyar pop-mogul nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy olyan dalszerzők, akik többek között a Backstreet Boysnak, az *NSyncnek, Britney Spearsnek és Celine Dionnak írtak, összehoztak egy dalt, amely a világon egyedül az Ámokfutók lemezén jelent meg. Az albumról elsőként a Maradj velem című dalhoz készült videoklip.

A kislemezek rangsorának élén sincs változás, ahogy várható volt, a Tankcsapda EP-je hetekre kibérelte a csúcsot, és valószínűleg legyőzőre a következő hetekben sem talál. Ez a népszerű csapat szeptemberre várható albumának beharangozója. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?