P!nk: ismét Linda Perryre hallgat

Linda Perry, a 4 Non Blondes egykori énekesnője igencsak elfoglalt az utóbbi időben. A producer a közelmúltban már dolgozott együtt Christina Aguilerával, és nemrég bejelentette, hogy a Sugababes, Gwen Stefani és Gavin Rossdale új dalai is magukon viselik majd a keze munkáját.

Linda Perry, a 4 Non Blondes egykori énekesnője igencsak elfoglalt az utóbbi időben. A producer a közelmúltban már dolgozott együtt Christina Aguilerával, és nemrég bejelentette, hogy a Sugababes, Gwen Stefani és Gavin Rossdale új dalai is magukon viselik majd a keze munkáját. Ám a legnagyobb érdeklődéssel várt munkája P!nk következő nagylemeze, amely a tervek szerint az év végén kerül a boltokba. „P!nk rengeteget fejlődött mindenféle szempontból az elmúlt időben. Ezért a lemezen hallható hangzás sokak számára igencsak nagy meglepetést fog okozni. Soha nem készített még ilyen dalokat... Gyakorlatilag alig kellett nekem segítenem a számok megírása során” – nyilatkozta Perry. Elmondása szerint nemcsak a dallamvilágban, hanem P!nk szövegeiben is nagy változások várhatók. „Nem a nyavalygásról fog szólni a lemez. Éppen elég olyan előadó van manapság, akik megállás nélkül valami miatt siránkoznak a számaikban” – tette hozzá az énekesnőből lett producer. (z,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?