Pénteki ankét

Pongrácz Emese, Szenc,Pitypalatty lírai színpadNagyon jó a szervezés, különösen örülök, hogy a mikategóriánkban nyolc csapat is versenyez idén, mivel azutóbbi években mindig csak hárman voltunk.

Pongrácz Emese, Szenc,

Pitypalatty lírai színpad

Nagyon jó a szervezés, különösen örülök, hogy a mi

kategóriánkban nyolc csapat is versenyez idén, mivel az

utóbbi években mindig csak hárman voltunk. Egész évben várjuk ezt a versenyt, szeretünk ide visszajárni, fesztiválnak hívjuk, karácsony óta gyakorolunk rá. Nagyon tetszik a rendezvény hangulata, hogy a csapatok nem ellenségként, sőt szinte nem is ellenfélként tekintenek egymásra, hanem barátokként.

Double twins, Zselíz,

VI. kategória (verséneklők)

Szerintünk ez a verseny remek lehetőség. Mindenki, aki itt van, tehetséges, és ez a legfontosabb. Nagyon tetszik, hogy a kategórián belül sok olyan ember van, akikkel jól el lehet beszélgetni a zenei dolgokról. Különösen örülünk, hogy ma este fellép a Kicsi Hang, mivel nagy rajongóik vagyunk.

Csölle Stefánia, Für

(a Konstantin Filozófus

Egyetemen nyitrai hallgatója), V. kategória, vers

Nagyon jól érzem magam, szeretem az egész versenyérzést és a hangulatot, ami Rimaszombathoz köt. Már régóta járok ide, és az idei versenyt is nagyon élveztem. A mezőny eléggé kiegyensúlyozott volt, kiváló szavalatokat hallottunk. Élveztem az esti programokat is, főként az előadásokat. Mindenképpen jó dolgokat és pozitív élményeket viszek magammal innen. Ez egy jó hely.

Ziff Stella, Pozsony,

VII. kategória (lírai színpad)

A mezőny évről évre erősödik, a zsűrit jól megdolgoztatjuk, szinte vért izzadnak. A mai napot nagyon vártam, mivel ma este debütálok mint slammer. Emellett minden mást is vártam: a versenyzést, a közös zenélést a többiekkel és azt is, hogy együtt lehessek, beszélgethessek azokkal, akiket nem látok túl gyakran, mivel az ország túlsó végében élnek.

Comfort Zone, Nagykapos környéke, verséneklők

Fantasztikusan érezzük itt magunkat, alig vártuk, hogy itt legyünk, olyan, mintha otthon lennénk! Nagyon tetszik, hogy tele van a hely barátokkal, zenészekkel, remek a hangulat. Sokkal erősebb a mezőny, mint múlt évben, nem lesz könnyű munkája a zsűrinek.

Varga Ákos Dezső,

VII. kategória (lírai színpad), Csillagkép, Rimaszombat

A szervezés és maga a verseny is tökéletes, viszont a csapatunknak nincs könnyű dolga, mivel idén alakultunk, és a többi csapat tapasztaltabbnak tűnik, valamint ilyen sokan eddig még állítólag nem indultak ebben a kategóriában, nagyon erős a mezőny. A programok közül leginkább a Kicsi Hang koncertjét várom, mivel úgy hallottam, nagyon jó műsorra számíthatunk.

Šesták Krisztina

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?