Ősbemutató a Pop-mixben: Anita új dala, a Ki bánja meg

Az énekesnő tavaly nyáron megjelent korongja nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, egyelőre meg sem közelíti az előző, a Csak a vágy... című lemez sikerét, amelyen kizárólag Demjén-dalok átdolgozásai szerepeltek. Újra bebizonyosodott, hogy ugyanaz másodszorra már kevésbé izgalmas...

Az énekesnő tavaly nyáron megjelent korongja nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, egyelőre meg sem közelíti az előző, a Csak a vágy... című lemez sikerét, amelyen kizárólag Demjén-dalok átdolgozásai szerepeltek. Újra bebizonyosodott, hogy ugyanaz másodszorra már kevésbé izgalmas... Ugyan Anita tavalyi albuma már nem kizárólag új köntösbe bújtatott Demjén-dalok gyűjteménye, de a lemez gerincét ezek és további két átdolgozás képezik. A legendás szerzőtől négy dal (Megszökött a szerelem, Hogyan érsz el, Jégszív, Szerelemből buktam el) új változatai kaptak helyet az albumon, illetve két nemzetközi sláger átdolgozása. Az egyik az első kislemezdal, a Vallomás (érzem, hogy rád vártam rég) című, eredetijét Donna Summer vitte sikerre This Time I Know It’s For Real címmel. A másik felvétel Rod Stewart (!) repertoárjából való, a Young Turks című slágerének magyar változata, az Őrült éjszakák címet kapta. A második kislemez a Szerelemből buktam el című dalból született, amely különösebb visszhang nélkül maradt, a kereskedelmi rádiók ugyanis ignorálták. Harmadikként a napokban egy újabb átdolgozás jelent meg, a lemezen ugyanis szerepel egy régi Anita-dal is, a Ki bánja meg felújított változata. Rádiós támogatás mellett sláger válhat belőle, azonban nem valószínű, hogy a rádiók bevállalják, hiszen már az előzőt sem játszották. Számomra érthetetlen, hogy az énekesnő és csapata miért nem a három új felvétel közül választott kislemezdalt, a két Závodi Gábor-dal: a vidám Táncol a szél és a gyönyörű, lírai hangvételű Ha visszatalálsz, valamint Gém Zoltán és Szabó Ágnes szerzeménye, a Miért vársz? című mindenképpen a lemez erősségei.

Anita új dalát a Randevú újdonságokat bemutató és slágerlistákat figyelő összeállításában, a Pop-mixben hallhatjátok vasárnap fél tizenkettőtől.

Randevú – május 18. 10:05 – 14:00

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?