Október 16., 17.

A Mérleg hatással van a vesére, a vértisztulásra és a testnedvek egyensúlyára. Támogassa veséi működését megfelelő mennyiségű folyadékkal. A vese a nyári időszámítás szerint mindennap 18–20 óra között aktív. Igyon meg naponta legalább hét pohár vizet, és tartózkodjon melegben.

A Mérleg hatással van a vesére, a vértisztulásra és a testnedvek egyensúlyára. Támogassa veséi működését megfelelő mennyiségű folyadékkal. A vese a nyári időszámítás szerint mindennap 18–20 óra között aktív. Igyon meg naponta legalább hét pohár vizet, és tartózkodjon melegben. A vesék működésével összefügg a mellékvese működése és a stresszgátló hormon képződése. Az életerő elvesztésének érzése, derék- és térdfájás, fülzúgás, rossz alvás, ez mind a stressz hatása lehet. Időnként készítsen só nélküli főzetet gabonafélékből (rizs, dara), hüvelyesekből (lencse, szója) vagy burgonyából köménymaggal. A rozsból készült pótkávé is tartalmaz fontos ásványi anyagokat. A Nap és a Mérleg együttállásakor született embereknek belső dialógussal egybekötött böjtöt kellene tartaniuk. Az e jegyben született embereknek van stílusuk, jó az ízlésük. Szép dolgokkal veszik magukat körül, ötletesek, de ezeket az ötleteket nem tudják megvalósítani. A lelki egyensúly eléréséhez mások támogatására van szükségük. Ha nem tudják leküzdeni ezeket az akadályokat, üresnek érzik magukat, elutasítják a valóságot, hangulatemberek lesznek. A levegő jellegű Mérleg a virágokat befolyásolja. Ültessen rózsát. A tavasszal fakadó évelők (pl. a szarkaláb) ültetésének ez az utolsó időpontja. A hagymás virágok (tulipán, nárcisz, jácint, sáfrány) kiültetésének is ma van az utolsó napja. A később ültetettek gyengén gyökereznek meg, lassabban nőnek és kevesebbet virágoznak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?