Mostantól mozicsatorna

ÚJ SZÓ-HĺR
Olyan új tévécsatornával bővült a kínálat a közép-európai országok közül immár Szlovákiában is, amely a világ minden tájáról származó legsikeresebb, díjnyertes mozifilmeket mutatja be – hangzott el az HBO pozsonyi sajtótájékoztatóján.

ÚJ SZÓ-HĺR

Olyan új tévécsatornával bővült a kínálat a közép-európai országok közül immár Szlovákiában is, amely a világ minden tájáról származó legsikeresebb, díjnyertes mozifilmeket mutatja be – hangzott el az HBO pozsonyi sajtótájékoztatóján. Az új csatorna, a Cinemax, ahogy ígérik, további választási lehetőséget kínál a mozifilmek szerelmeseinek. Az új csatorna örök érvényű filmsikereket, főként európai filmeket, filmfesztiválokon díjazott filmsikereket mutat be este 20, valamint 22 órától. A Cinemaxon minden este tematikus est lesz. Hétfőn a Női esten elgondolkodtató drámákat, romantikus filmeket vetítenek kikapcsolódásra vágyó hölgyeknek. Szerdán a Világmozi kínálatában kimagasló független filmstúdiók filmjeiből válogatnak a szerkesztők; mindenekelőtt nemzetközi filmfesztiválokon díjjal jutalmazott mozgóképek kerülnek műsorra. Csütörtökön A klasszikusok klubja díjnyertes, közönségsikert aratott modern klasszikusokat kínál. A Kultmax pénteken kultuszfilmekből válogat. A szombat az exkluzív premierfilmeké. Vasárnap az Alkonyzóna borzongató szórakozást ígér – a legjobb thrillerek, sci-fik, horrorfilmek kerülnek képernyőre.

A tervezett filmek közül néhány cím: az Evelyn Pierce Brosmannal a főszerepben, a Trükkös fiúk Nicolas Cage főszereplésével, a Nő előttem, nő utánam Colin Firth főszereplésével, a Salvador, Oliver Stone mozgóképe. A díjnyertes filmek közül képernyőre kerül majd egyebek között a Solino (Németország), a Bíbor pillangó (Kína), az Astronauts (Spanyolország), az Apró sztorik (Argentína). (tébé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?