MIT TEGYÜNK ÉS MIT NE DECEMBER 9. ÉS 15. KÖZÖTT

December 9., 10.
A Mérleg hatással van a vesére, a vértisztulásra és a testnedvek egyensúlyára. A Mérleg jegyben nyugalomra, egyensúlyra és harmóniára van szüksége. Ügyeljen arra, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszon, és ne fázzon fel (mert az veseproblémát okozna).

December 9., 10.

A Mérleg hatással van a vesére, a vértisztulásra és a testnedvek egyensúlyára. A Mérleg jegyben nyugalomra, egyensúlyra és harmóniára van szüksége. Ügyeljen arra, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszon, és ne fázzon fel (mert az veseproblémát okozna). Ebben az időszakban a legjobb gyenge gyógynövényteákat iszogatni. A vese aktív fázisa 17 és 19 óra közé esik, ebben az időben még több folyadékot fogyasszon, hogy alaposan átöblítse. Ezekben a napokban a fürdőt hideg zuhannyal fejezze be, az erek összehúzódnak, és nyomják a vért a belső szervekbe. Ezután bújjon meleg fürdőköpenybe. A vérkeringésre jó hatással van a hagyma fogyasztása (elősegíti azoknak a speciális molekuláknak a képződését, melyek a koleszterint kiúsztatják a testből). Ablakmosásra, szellőztetésre és szekrénytakarításra alkalmas napok.

December 11., 12., 13.

A Skorpió befolyásolja a nemi szervek működését, a húgyhólyagot, a végbelet, a kiválasztást és a szexualitást. Ezekben a napokban bármilyen érzelmi ingadozás feszültséget okoz az alhasban. A tápláléknak tartalmaznia kellene mindent, amire a jó kiválasztáshoz a szervezetnek szüksége van (nyers zöldség, gyümölcs, rostok). A rendszeres mozgás is segít (a sok ülés székrekedést okoz). Hogy a testből kiválasztódjék a vizelet, fogyasszon citromot, köményt és petrezselymet. Most jól mosható a szennyes, könnyen tisztíthatók a foltok, felenged a piszok.

December 14., 15.

A Nyilas a combokra, a keresztcsontra és a mozgáskészségre fejti ki hatását. December 14-én 21 óra 47 perckor újhold van, megfelelő idő a böjt vagy a koplalás, esetleg a diéta elkezdésére. A szervezet szívesen megszabadul a mérgektől, káros anyagoktól, ezért a böjt alatt sok folyadékot kell fogyasztani, hogy ezek az anyagok könynyebben távozzanak a szervezetből. Ez az újhold kiváltképp azok számára fontos, akik a Nap és a Nyilas együttállásakor születtek, mert nekik belső dialógussal egybekötött (gondolkodjanak el magukról, életük minőségéről, céljaikról) böjtöt kellene tartaniuk. Kezdje el a harcot a szép és egészséges testért. A combizmokra a legjobb tréning a lépcsőzés (a liftet csak lefele használja). Ezek a napok kedvezőek a szaunázásra. A tornázás, az úszás és a maszszázs fellazítja az izmokat, az ízületeket, de nem szabad semmit túlzásba vinni.

Žofie Kanyzová, a Szépasszony lunáris kalendárium kiadója

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?