Mimi emancipációja

Mariah Carey legutóbb 2003 nyarán szerepelt a listák élén, igaz, nem szólódallal. Busta Rhymes slágerében, az I Know What You Want címűben működött közre.

Mariah Carey legutóbb 2003 nyarán szerepelt a listák élén, igaz, nem szólódallal. Busta Rhymes slágerében, az I Know What You Want címűben működött közre. A zenetörténet legsikeresebb énekesnője a kilencvenes években számtalan dallal megjárta a slágerlisták csúcsát, az Egyesült Államokban mindegyik lemezéből legalább tízmilliót eladtak. Azóta kiszorult az élvonalból, szenved, nem találja a helyét. Ha a ma megjelent albumával sem sikerül visszakerülnie az élvonalba, végleg leírhatja magát, a kiadók és a neves szakemberek töretlen bizalma is kevés lesz a folytatáshoz. Nincs könnyű helyzetben, ráadásul lemezének beharangozó felvétele, az It’s Like That a tengerentúlon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nem vált slágerré. A dal Európában két hete jelent meg.

A The Emancipation Of Mimi című albumot a legnevesebb producerekkel készítette el – Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Nelly, Neptunes, Twista és Kanye West is a közreműködők között van. „Változott a stílusom, de a rajongóimnak nem kell félniük, megtalálják a lassú, érzelmes dalokat is a korongon, amelyekhez ragaszkodnak. Úgy érzem, a hangom sokkal jobb helyen van, mint korábban valaha. Sokan kérdezték, hogy miért változtattam meg a nevemet. Miminek a családtagjaim szólítanak. A válasz egyszerű: életemben először vagyok teljesen szabad, minden helyzetben vállalom önmagamat” – nyilatkozta.

A lemez megjelenését a tengerentúlon hatalmas reklámkampány övezi. Holnap lezárják a New York-i Times Square-t, ahol Mariah várhatóan öt dalt fog előadni. A koncertet a Good Morning America című reggeli műsor élőben közvetíti. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?