Mi tetszett a kamasz közönségnek?

A Bosszúállók: Végtelen háború és A legnagyobb showman című film is több díjat kapott a kamaszok szavazatai alapján az idei Teens Choice Awards díjátadón vasárnap Los Angelesben.A trófeákat – amelyek idén is színes, óriási szörfdeszkák voltak – egyebek mellett televíziós, mozis, zenei, digitális és

A Bosszúállók: Végtelen háború és A legnagyobb showman című film is több díjat kapott a kamaszok szavazatai alapján az idei Teens Choice Awards díjátadón vasárnap Los Angelesben.

A trófeákat – amelyek idén is színes, óriási szörfdeszkák voltak – egyebek mellett televíziós, mozis, zenei, digitális és divat kategóriában adták át, több mint 150 millió szavazatot összesítve.

Az akciófilmek közül a Bosszúállók: Végtelen háború vitte el a szörfdeszkát, a filmben szerepelő Robert Downey Jr. legjobb akciószárként, Scarlett Johansson legjobb akciófilmes színésznőként lett díjazott. A sci-fik közül a Fekete párduc kapta az elismerést, a filmben nyújtott alakításáért Letitia Wright vehetett át díjat, a legjobb sci-fi színészként a Thor: Ragnarokban játszó Chris Hemsworth kapta a legtöbb szavazatot.

A legnagyobb showman című mozi elnyerte a legjobb drámai film díját, a mezőnyben Zac Efron és filmbeli partnere, Zendaya is színészi díjat kapott. A tinédzserek a Kszi, Simon című filmet választották a legjobb vígjátéknak, a nyári filmek közül pedig a Hihetetlen család 2. tetszett nekik a legjobban.

A televíziós drámák közül a Riverdale győzött, főszereplői, Lili Reinhart és Cole Sprouse több díjat is kaptak a rajongóktól, Vanessa Morgant pedig új tévésztárként ünnepelték. A televíziós akciósztárok mezőnyében a Flash – A villám színésze, Grant Gustin, valamint a Supergirl főszerepét alakító Melissa Benoist nyerte el a kamaszok közönségdíját.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?