Megmérkőzik a két rapóriás

Mi is beszámoltunk arról, hogy egy napon, szeptember 11-én rukkol elő új nagylemezével 50 Cent és Kanye West. Az időpont az észak-amerikai kontinensre vonatkozik, a hanghordozók Európában egy nappal korábban jelennek meg.

Mi is beszámoltunk arról, hogy egy napon, szeptember 11-én rukkol elő új nagylemezével 50 Cent és Kanye West. Az időpont az észak-amerikai kontinensre vonatkozik, a hanghordozók Európában egy nappal korábban jelennek meg. A két rapper az amerikai hiphop legnépszerűbb előadói közé tartozik, a szűk élmezőnybe, így nagy csata várható a hazai eladási lista első helyéért.

Kanye a napokban vitára hívta ki vetélytársát, amit 50 Cent el is fogadott. Az album megjelenése napján egy tévéműsor keretében beszélik meg, hogy melyiküké a jobb. „Elfogadom az invitálást. Kanye azonban jobban tenné, ha otthon maradna, mert én diadalmaskodom! Remélem, azt nem kérdi meg tőlem, hogy tudatosan rappelek-e. Mindig tisztában vagyok azzal, hogy miről beszélek, és a zenében is a tudatosság vezérel” – nyilatkozta 50 Cent. A jelenlegi népszerűségükből kiindulva Kanye az esélyesebb az öszszesítés első helyének elfoglalására, az ő csillaga még mindig felszálló ágban van. Jól teljesít korongjának beharangozó dala is, a Stronger az amerikai listán a héten a 47. helyét a hatodikra cserélte fel, a brit rangsorban pedig a harmadik pozícióban debütált. 50 Cent új felvétele, az I Get Money viszont nem szerepel az élvonalban. Fifty ellen szól egy másik tény is: mint ismert, nagylemezét júniusra tervezte, ám az első dal, a Straight To The Bank mérsékelt sikere után úgy döntött, átírja a szerzeményeit. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?