Meghalt Angus Cloud, az Eufória színésze

dd
Oakland |

Mindössze 25 évesen elhunyt a HBO csatorna egyik legsikeresebb sorozataként számon tartott Eufória egyik fontos színésze, Angus Cloud.

A TMZ szerint a színész édesanyja hívta az oaklandi rendőrséget helyi idő szerint hétfőn 11.30-kor azzal, hogy fia valószínűleg túladagolta magát, és hogy nincs pulzusa. A halál pontos okát egyelőre nem közölték. A családtagok elmondták, hogy a fiatal színész nagyon nehezen dolgozta fel édesapja halálát, akit a múlt héten temetett el. Cloud korábban nyíltan beszélt arról, hogy mentális problémákkal küzd.

„Egyetlen vigaszunk, hogy Angus most újra együtt van az apjával, aki a legjobb barátja volt” – áll a család közleményében.

Cloud feltörekvő sztár volt Hollywoodban, a 2021-es North Hollywood és a 2023-as The Line című filmekben is játszott, videóklipekben szerepelt, de nevét az Emmy-díjas Eufóriának köszönhetően ismerte meg a világ, amelyben a drogdílert, Fezco O’Neillt alakította 2019-től 2022-ig. Sam Levinson, a sorozat kitalálója a következőt posztolta: „Túl különleges volt, túl tehetséges és túl fiatal ahhoz, hogy itt hagyjon minket. Sokunkhoz hasonlóan ő is küzdött a depresszióval és a függőséggel. Remélem, tudja, mennyi embert érintett meg. Szerettem, és örökké szeretni fogom”.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?