Megérkezett a tavasz himnusza

Adam Lambert az American Idol 2009-es, nyolcadik sorozatában tűnt fel.A tehetségkutató verseny második helyén végzett (Kris Allen győzte le), és egyike azon keveseknek, akik nemcsak bekerültek a popzenei élvonalba, hanem gyökeret is eresztettek.Lambertnek eddig három stúdiólemeze jelent meg, a legut

Adam Lambert az American Idol 2009-es, nyolcadik sorozatában tűnt fel.

A tehetségkutató verseny második helyén végzett (Kris Allen győzte le), és egyike azon keveseknek, akik nemcsak bekerültek a popzenei élvonalba, hanem gyökeret is eresztettek.

Lambertnek eddig három stúdiólemeze jelent meg, a legutóbbi, a The Original High tavaly júniusban került forgalomba, a Ghost Town a legismertebb szerzemény róla. 2014-ben és 2015-ben Brian Mayjel és Roger Taylorral turnézott Queen + Adam Lambert néven.

Az énekes az American Idol most zajló 14. sorozatában, csütörtökön mutatta be a Welcome to the Show című új dalát. „Szerettem volna meglepni a rajongóimat egy új, felemelő felvétellel, amelyet a tavasz himnuszának szánok. Megkértem Max Martint, hogy segítsen, és rajta keresztül kerültem kapcsolatba két nagyszerű szerzővel és producerrel, Ali Payamival és Laleh-val, akik vokalistaként is szerepelnek a dalban. Úgy érzem, ez a szerzemény mindenkinek erőt ad ahhoz, hogy önmagunk legyünk” – mondta Lambert. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?