Megasztár – tiszta vizet a pohárba!

A Sony Music Entertainment (Hungary) sajtónyilatkozatot adott ki, amelyben közli, hogy az elmúlt hetekben felröppent, egymásnak ellentmondó híradásokkal ellentétben Tóth Veronikának, a Megasztár győztesének szólóalbuma a kiadó gondozásában lát napvilágot.

A Sony Music Entertainment (Hungary) sajtónyilatkozatot adott ki, amelyben közli, hogy az elmúlt hetekben felröppent, egymásnak ellentmondó híradásokkal ellentétben Tóth Veronikának, a Megasztár győztesének szólóalbuma a kiadó gondozásában lát napvilágot. A készülő lemez produceri feladatait ugyan – az előzetes tervekkel ellentétben – nem Pierrot, a műsor zenei vezetője látja el, ennek ellenére az énekesnő és a kiváló zenei szakember között továbbra is felhőtlen a viszony.

Pierrot értetlenül áll a munkakapcsolatukat taglaló cikkek előtt. „Egyetlen lapnak sem nyilatkoztam arról, hogy miért nem én dolgozom Tóth Veronika szólóalbumán. Sértődöttségről pedig végképp nincs szó, Verával és menedzserével problémamentes a kapcsolatom” – mondta. Olyanynyira nincs ellentét közöttük, hogy az első negatív hangvételű cikk megjelenésének napján a legnagyobb egyetértésben dolgoztak a Best Of Megasztár című album egyik dalán, az Én csak fújom a dalt felvételein.

A Sony Music és a TV2 Tóth Veronika kívánságára Rózsa Istvánt kérte fel, hogy legyen a szólóalbumának producere. Mint ismert, a kilencvenes évek közepén ő hozta vissza a köztudatba Cserháti Zsuzsát. A felek 2004. július ötödikén nagyszabású sajtótájékoztató keretében ismertetik a lemezhez kapcsolódó terveiket. (sony, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?