Mandulatejes öblítő

Mindannyian hajlamosak vagyunk a külsőségek alapján ítélkezni, a lényegest nem észrevenni. Mai „civilizált” világunkban mindent gyorsan teszünk: gyorsan eszünk, alszunk, pihenünk, szeretünk, szépülünk, gyógyulunk, mindezt azonban felületesen. Bőrünk az a szervünk, amely életmódunkról, egészségünkről sok mindent elárul.

Mindannyian hajlamosak vagyunk a külsőségek alapján ítélkezni, a lényegest nem észrevenni. Mai „civilizált” világunkban mindent gyorsan teszünk: gyorsan eszünk, alszunk, pihenünk, szeretünk, szépülünk, gyógyulunk, mindezt azonban felületesen. Bőrünk az a szervünk, amely életmódunkról, egészségünkről sok mindent elárul. El is választ a környezetünktől, meg össze is köt vele. Fenntartja homeosztázisunkat (belsőnk állandó hőmérsékletét, energia-egyensúlyát, állandó ionkoncentrációját stb.), véd a betolakodó mikroorganizmusoktól, s megmutatkozik rajta egészségi állapotunk is. Sajnos stresszben, vegyszerek között, szennyezett levegőben kell élnünk, ami ellen szervezetünk, bőrünk tiltakozik. Allergiás lesz „természetes” környezetére, kontakt dermatitisszel, atópiás dermatitisszel, ekcémával reagál a kihívásokra. – Sokan érzékenyek a mosóporok, az öblítők bizonyos öszszetevőire, olykor a mosószappanra is. A mosóporok gyártói tisztában vannak a kor kihívásaival, egyre több kímélő termékkel látják el a piacot. A Henkel társaság legújabb öblítője, a Silan Sensitive az érzékeny bőrűek számára ajánlott. Németországban hat héten keresztül 300 személy vett részt egy tesztelésen, s bebizonyosodott a Silan Sensitive bőrkímélő hatása – ismerteti az új termék tulajdonságait Jozef Buchwald, a pozsonyi Egyetemi Kórház bőrgyógyász professzora. Az új öblítő mandulatejet tartalmaz, s ez jótékony hatást gyakorol a bőrre, de meggátolja a textíliák kellemetlen elektromos kisüléseit is. A mosás után nemcsak azért ajánlatos öblítőt használni, mert a kelme illatosabbá, kellemes tapintásúvá válik, hanem azért is, mert a textília könnyebben szárad, kevésbé gyűrődik, de még a vasalása is egyszerűbb. A Silan Sensitive ráadásul bőrkímélő is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?