Magyarország: vihar előtti csend

Egyre több magyar újdonság jelenik meg, bár az eladási listákon csak a következő hetekben várhatók gyökeres változások.
Ismét Cserháti Zsuzsa dupla gyűjteménye a legkelendőbb kiadvány. A lemez felöleli az énekesnő majdnem egész pályafutását.

Egyre több magyar újdonság jelenik meg, bár az eladási listákon csak a következő hetekben várhatók gyökeres változások.

Ismét Cserháti Zsuzsa dupla gyűjteménye a legkelendőbb kiadvány. A lemez felöleli az énekesnő majdnem egész pályafutását. Az első cédén a legnagyobb slágerei követik egymást a hetvenes és a nyolcvanas évekből, a másikon pedig a legutóbbi három albumának slágerei, legjobb felvételei kaptak helyet.

Az elmúlt héten Ákos új dupla albuma, a szólópályájának legjobb dalait felvonultató Andante nyitott a nagylemez-eladási összesítés csúcsán. Az énekes a lemez országos megjelenésének napján Budapesten dedikált. Az esemény a várakozásoknak megfelelően elképesztő érdeklődést váltott ki: Ákos délután három órakor kezdte osztani az aláírásokat, és háromnegyed egy után állt fel az asztaltól, így tíz perc híján tíz órán át dedikált.

Az eladási listán a legjobb új belépő Sting lemeze, a Sacred Love. „Az album számos dala arról szól, hogy a szeretetnélküliség hogyan vezet önbecsapáshoz, áruláshoz, irracionális félelemhez és erőszakhoz. De a végén mindig fény derül az igazságra: a szeretet mindent orvosol. Rögtön az első kislemezdal, a Send Your Love is ebben a témában próbálja felhívni az emberek figyelmét az egymással való törődésre” – nyilatkozta az énekes.

A kislemezek listájának élén továbbra sincs változás, a Tankcsapda maxija, a Szextárgy vezet, amelyből eddig hatezer darab fogyott el. Időközben megjelent a rockzenekar új albuma, az Élni vagy égni, amely valószínűleg a jövő heti nagylemezlista csúcsán debütál majd. Veszélyt mindössze a TNT lemeze, az Egyetlen szó jelenthet neki, de az előzetes hírek szerint a megjelenést követő napokban a Tankcsapda albumából valamivel többet értékesítettek. A harmadik helyen pedig minden bizonnyal az új Republic-album, az Aki hallja, adja át!!! fog kezdeni.

A rádiós lista élén sincs változás, a magyar kereskedelmi rádiók hetek óta Busta Rhymes és Mariah Carey közös dalát, az I Know What You Want címűt játszszák a legtöbbet. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?