Magyarok is felférnek a Sziget nagyszínpadára

dddd

A Sziget Fesztivál nagyszínpadán régebben több magyar zenekar is játszott, sokan máig emlegetik, melyik világsztár „előzenekara” voltak anno. Idén visszatérnek a régi szép idők.

Négy magyar fellépő is felfér a fesztivál legfontosabb deszkáira, ráadásul egyikük, a Bagossy Brothers Company nem is magyarországi, hanem erdélyi csapat, ezért nekik duplán gratulálunk. Bagossy Norbiék látványos vizuális megoldásokkal készülnek a Szigetre, és a Cika nevű, szintén gyergyói bandával karöltve ezúttal a zenekar népzenei oldalát domborítják ki.

Lehetőséget kap a nemzetközi publikum előtti megmérettetésre a Carson Coma is – teljesen megérdemelten, mivel ők sokak szerint az egyik jelenlegi legizgalmasabb magyar rockzenekar. Ráadásul még sosem léptek fel a Szigeten, kisebb színpadokon sem.

A Random Trip egy különleges projekt: improvizációs közösség, amelyek számai a színpadon születnek. Ezúttal olyan csapatot válogatott össze Delov Jávor, amely a magyar zene esszenciáját mutatja be, a legismertebb frontemerek (Vitáris Iván, Palya Bea, Lábas Viki) és a legfrissebb kollaboránsok (Benon Hofi, Péterffy Lili) közreműködésével.

Érkezik a „Z generáció” egyik ikonjává vált Azahriah is, aki komoly show-t ígér, élő zenekarral készülve.

Rajtuk kívül számos további magyar fellépő lesz a Szigeten, annak ellenére, hogy legtöbben nem miattuk vesznek jegyet az augusztus 10-én kezdődő fesztiválra, hanem a világsztárokra kíváncsiak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?