Magyar látványszínház sikere a brit mezőnyben

ÖSSZEFOGLALÓA Britain's Got Talent tehetségkutató műsor döntőjébe került a magyar Attraction látványszínház, amely jó ideje a londoni fogadóirodák és a brit sajtó favoritja az egész idei mezőnyben.

ÖSSZEFOGLALÓ

A Britain's Got Talent tehetségkutató műsor döntőjébe került a magyar Attraction látványszínház, amely jó ideje a londoni fogadóirodák és a brit sajtó favoritja az egész idei mezőnyben. A szombat esti, utolsó válogatón kilenc előadó, illetve együttes indult, a magyar társulat kapta a legtöbb nézői szavazatot. Ez alapján kifejezetten jók az Attraction esélyei a hétvégi döntőn is.

Az Attraction technikája egy fényvetítőre, egy vetítőernyőre és a táncosok által bravúros koreográfiával kialakított árnyképekre épül. A megindító árnyjátékot – amely a rendelkezésre álló néhány percben egy ember életét járta végig, bemutatva a fiúgyermek felcseperedését, végső búcsúját a betegség által elragadott édesanyjától, a szerelem megtalálását, majd gyermekük megszületését – egetverő ováció fogadta, és a négytagú zsűri is szinte példátlan módon állva tapsolt a produkció végén. „Tisztában vagyok vele, hogy címe szerint brit tehetségkutatóról van szó, és önök nem britek, de abszolút megtiszteltetésnek veszem, hogy ezt a műsort választották tehetségük bemutatására. Kiváltságnak tekintem, hogy a show történetének egyik legbámulatosabb produkcióját láthattuk” – fogalmazott Simon Cowell, a show producere és első számú ítésze. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?