Mágikusan lágy tapintás, balzsamos illatok

Ki ne mérgelődött volna már amiatt, hogy kedvenc ruhadarabja színét vesztette, vagy méregdrága pulcsija kibolyhosodott? Többnyire nem segített a legjobbnak kikiáltott mosószerek egyike sem – hallható a hölgyek zúgolódása.
– A világon jelentősen megnőtt az élénk és a sötét színű ruhaneműk aránya.

Ki ne mérgelődött volna már amiatt, hogy kedvenc ruhadarabja színét vesztette, vagy méregdrága pulcsija kibolyhosodott? Többnyire nem segített a legjobbnak kikiáltott mosószerek egyike sem – hallható a hölgyek zúgolódása.

– A világon jelentősen megnőtt az élénk és a sötét színű ruhaneműk aránya. Több országban végzett közvélemény-kutatás szerint a mosnivalónak már csak alig több mint a fele fehér és pasztellszínű, a fehér aránya csupán 9 százalék. A másik ötven százalékot az erőteljes színű holmik és az örökké divatos feketék alkotják. Ezek pedig rendkívüli ápolást igényelnek, máskülönben néhány mosás után kifakulnak, elszíneződnek, viseltessé válnak. Kár tagadni, a fekete szín esetében ez hamarabb következik be – tárja elénk a tényeket Vladimír Kozár, a Henkel társaság képviselője. A 125 éves világhírű cég megalapítása óta arra törekszik, hogy a fogyasztó legjobb barátjává váljék. – Ehhez persze arra van szükség, hogy odafigyeljünk a vásárlók véleményére, s az észrevételeket hasznosítsuk. A társaság vezetősége a világ 75 országából gyűjti a hozzászólásokat, összegezi a közvélemény-kutatási eredményeket, tehát nem véletlen, hogy nagy hangsúlyt helyezünk a fejlesztésre. A cégen belüli kutatási és fejlesztési részlegen háromezren dolgoznak – tájékoztat Juraj Lackovič főosztályvezető. A vásárlók igénye játszott közre abban, hogy a Henkel bővítette termékpalettáját, s a Perwoll Magic család három, speciális összetevőket tartalmazó mosószerrel jelent meg a piacon.

A Perwoll Magic mosószer kíméletes a ruhaneműhöz, azokra a problémákra kínál megoldást, amelyeket manapság fontosnak tartanak a külsejükre odafigyelők: öltözékük ne csupán tiszta, de kellemes tapintású maradjon a mosást követően is. Bár a Perwollt eddig a gyapjú és egyéb finom ruhák mosószereként tartottuk számon, jó lesz megtanulni, hogy a Magic család többet tud.

A Perwoll Color Magic az élénk színű ruhanemű ápolására szolgál. Mosás közben különleges színfixáló összetevője, a ColorFix bevonja a textilszálakat, és nem engedi, hogy a színes pigmentek távozzanak az anyagból. ĺgy mind a kifakulás, mind az elszíneződés ellen véd.

A Perwoll Black Magicben hasonló összetevő, a BlackFix vigyáz a fekete pigmentekre, ezért a fekete valóban fekete marad, a ruha nem fakul ki, nem válik szürkévé.

A Perwoll Balsam Magic a gyapjú-, selyem- és egyéb finom textíliák mosószere. Care Balsamot, ápolóbalzsamot tartalmaz, amely lágyítja a szálakat, és az anyagot puhává teszi. Az új termékek megfelelnek mind gépi (gyapjú- és finomtextíliák-program), mind kézi mosáshoz, öblítő használata nem szükséges.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?